Un fotograf surprinde dragostea cuplurilor în mediul subacvatic

Un fotograf surprinde dragostea cuplurilor într-un mod aparte: el pozează perechile în mediul subacvatic, iar rezultatul este remarcabil.

Totul este diferit în apă, unde totul capătă altă lumină și domnește liniștea. Dar dragostea nu se schimbă, e la fel de frumoasă. Timp de 10 ani, Pierre Violle a transformat mediul subacvatic în cel mai frumos studio foto, combinând lumina naturală cu cea a reflectoarelor și blițurilor pe care le amplasează special pentru a crea o atmosferă magică.

Trebuie precizat că protagoniștii fotografiilor sale nu sunt modele sau scufundători profesioniști, ci cupluri obișnuite care plătesc pentru a obține cele mai frumoase amintiri, cu totul deosebite de ceea ce există pe piață. Iar această muncă este foarte grea. "Fiecare pereche pe care o pozez sub apă este o provocare pentru mine, trebuie să mă adaptez la posibilitățile lor și să le surprind personalitatea. Este important să-i ajut să se relaxeze și să fie ei înșiși pentru a reuși să facă ceea ce ei cred că n-ar putea face niciodată", a explicat Pierre pentru Bored Panda.

"Ședințele durează între trei și șase ore. Poate părea mult, dar am nevoie de timp ca să mă conectez cu oamenii, să vedem împreună cum putem crea portretele care să-i reprezinte. În general, cele mai bune imagini se obțin la sfârșit, când cuplurile uită de fotograf și se distrează în apă. Cu cât trece timpul mai mult, cu atât mă obișnuiesc și eu cu ei, direcționându-i în așa fel încât personalitatea lor să strălucească în imagini", a adăugat fotograful.

Pierre Violle lucrează în locuri sigure din mare sau în piscine, unde îi este și mai ușor să aranjeze luminile și decorul. Locurile sale preferate sunt peșterile și golfulețele din Riviera Maya, în Mexic. Iată cele mai frumoase imagini subacvatice pe care le-a publicat pe site-ul său!

source:Eva.ro
2