Un cântăreț american a murit pe scenă, în mijlocul unei melodii

S-a stins din viață cu muzica în suflet, cu publicul său în față și colegii lângă el. E vorba de cântăreţul şi compozitorul american David Olney – acesta a murit la 71 de ani, pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul Florida.

David era așezat pe scaun, iar la un moment dat s-a oprit de cântat și a aplecat capul, cu bărbia la piept. În primele momente, cei din jurul său au crezut că artistul a făcut o pauză, mai apoi – însă – au văzut că acesta nu-și mai revine, astfel l-au întins imediat pe scenă pentru a-l resuscita, însă fără rezultat, scrie zugo.md.

Potrivit BBC NEWS, cântărețul era implicat într-un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby la 30A Songwriters Festival.

„Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”, a povestit artista pe Facebook.

David Olney a intrat în lumina reflectoarelor fiind, mai întâi, membru al trupei X-Rays, era un nume de marcă al stilurilor folk-rock şi americană. În cariera sa muzicală el a reușit să înregistreze 20 albume de studio, având şi colaborări cu artişti precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Iată câteva piese cântate de David:

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
0