Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți

Actrița Sophie Turner a născut o fetiță, dezvăluirea fiind făcută de mai multe surse de peste ocean și de către reprezentanții celor doi.

Sophie Turner a născut săptămâna trecută într-un spital din Los Angeles, potrivit TMZ. „Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

„Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea copilului lor”, conform unui comunicat transmis de către reprezentanții celor doi. Sophie Turner și Joe Jonas au ales un nume special pentru fetița lor, și anume Willa, scrie elle.ro.

Cei doi au fost extrem de discreți cu privire la faptul că vor deveni părinți pentru prima dată. În luna februarie, mai multe surse declarau pentru Just Jared că ea și Joe Jonas vor deveni părinți, însă nu vor să anunțe vestea și că își doresc să păstreze secret cât de mult posibil. „Cei doi păstrează secret asta, dar familia și prietenii sunt foarte bucuroși pentru ei.” În cele din urmă, știrea a fost confirmată și de alte surse apropiate celor doi.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci Sophie a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea a declarat atunci că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, și Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay.

source:Elle.ro
0