Motivul pentru care Channing Tatum a renunțat la social media

Channing Tatum a decis că este momentul să ia o pauză de la social media și are un motiv lesne de înțeles.

Channing Tatum și-a anunțat fanii care îl urmăresc pe Instagram că a decis să ia o pauză de la social media pentru a se putea concentra pe „ce se întâmplă în lumea reală”. Actorul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că nu își mai găsește inspirația și nu se mai simte creativ din cauza faptului că petrece atât de mult timp online, scrie elle.ro.

„O să merg și o să stau în lumea reală pentru o vreme și departe de telefon”, a scris Tatum. „Probabil, la un moment dat, mă voi întoarce. Dar, dacă o voi face, vreau să am un scop și un punct clar de vedere cu privire la motivul pentru care sunt aici și ceea ce postez”, a scris actorul pe Instagram.

Starul din Magic Mike și 21 Jump Street a mai subliniat că „Adevărul despre creativitate… în experiența mea, este că întotdeauna apare atunci când pur și simplu nu o cauți. Ea se întoarce atunci când este momentul oportun”.

Tatum are peste 8 milioane de urmăritori pe Twitter și 17 milioane de followers pe Instagram. El a fost mereu foarte deschis față de cei care îl umăresc pe platformele de social media, dezvăluind faptul că a făcut terapie pentru a depăși momentul divorțului și vorbind despre relația cu Jessie J – inclusiv postând o imagine cu el nud după ce a pierdut un pariu cu actuala lui iubită.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Elle.ro
0