Johnny Depp vorbește sincer despre cum viața lui s-a prăbușit

Într-un interviu nou, Johnny Depp vorbește sincer despre cum viața lui s-a prăbușit. Droguri, alcool, depresie – actorul face dezvăluiri îngrijorătoare.

Ultimii doi ani din viața lui Johnny Depp au fost destul de zbuciumați. În cea de-a doua jumătate a anului 2016, despărțirea turbuletă dintre actor și soția sa, Amber Heard, a ținut prima pagină a ziarelor. Moartea mamei lui a venit în aceeași perioadă.

La începutul anului trecut, divorțul tumultos dintre Johnny și Amber s-a finalizat. Tot atunci, actorul a intentat un proces împotriva fostei lui companii de management, învinuind-o pentru datoria sa de 40 de milioane de dolari, fraudă și reprezentare neglijentă.

„Pentru ultimii 17 ani, compania a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a-l proteja pe Depp de sine însuși și pentru a avea grijă de finanțele lui. Compania nu a avut puterea de a controla cheltuielile lui Depp sau numeroasele lui vicii sau să îl forțeze să ia decizii financiare mai înțelepte“, au transmis la acea vreme foștii lui manageri.

Recent, au apărut o mulțime de zvonuri îngrijorătoare cu privire la starea lui de sănătate și a situației lui financiare. Într-un interviu exclusiv acordat revistei Rolling Stone, Johnny Depp vorbește pentru prima dată despre viața lui personală tumultoasă.

Actorul a mărtusit că moartea mamei sale, care a coincis cu scandalul de după despărțirea cu Amber Heard, a fost cea mai întunecată perioadă din viața lui. „Ajunsesem atât de jos că nu aș fi putut să cad mai mult de atât. Următorul pas era: "Vei ajunge undeva cu ochii deschiși și vei pleca de acolo cu ochii închiși". Nu puteam să mai suport acea durere zilnică“, a spus Johnny Depp despre depresia pe care a avut-o în acea perioadă.

Pentru a face față situației, Depp a plecat în turneu cu trupa lui, Hollywood Vampires, din care mai fac parte și Alice Cooper și Joe Perry. În plus, actorul în vârstă de 55 de ani, a mai început să își scrie memoriile. „Dimineața îmi turnam votcă într-un pahar și începeam să scriu până când ochii mi se umpleau de lacrimi și nu mai puteam să văd pagina. Tot încercam să îmi dau seama ce am făcut ca să merit asta. Am încercat să fiu amabil și sincer cu toată lumea. Adevărul este cel mai important pentru mine. Și cu toate astea tot s-au întâmplat atâtea“, a spus Johnny Depp.

Johnny Depp a pierdut aproape toată averea, care se ridica la aproape 650 de milioane de dolari. „Fiul meu a auzit de la copiii de la școală cum tatăl lui și-a pierdut toți banii… Asta nu e ok,“ a spus Depp. Actorul a fost acuzat de foștii lui manageri că plătea 30.000 de dolari pe lună doar pe vin. „E o insultă să spună asta pentru că suma e mult mai mare,“ a recunoscut actorul.

Johnny Depp a vorbit deschis și despre consumul de droguri din tinerețe. Actorul a mărturisit că obișnuia să se întâlnească des cu bunii lui prieteni, jurnalistul și scriitorul Hunter S. Thompson și actorul Marlon Brando, pentru a se droga împreună.

source:Glamour.ro
0