Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

Publicat: 2 iunie 2022

După șase săptămâni de dovezi în procesul de calomnie al lui Johnny Depp împotriva fostei sale soții Amber Heard, jurații din Fairfax, Virginia, și-au dat verdictul în acest caz.

Johnny Depp a câștigat procesul de milioane de dolari împotriva fostei soții Amber Heard, după ce judecătorii din Virginia au decis că articolul din 2018 publicat în The Washington Post este defăimător.

El a primit 15 milioane de dolari de către instanță - cuprinzând daune compensatorii de 10 milioane de dolari și alte 5 milioane de dolari în daune punitive - dar judecătorul a plafonat totalul daunelor punitive în conformitate cu limitele legale, rezultând un total de 10,35 milioane de dolari.

Fosta sa soție - Amber Heard a primit 2 milioane de dolari în contra-procesul împotriva lui Depp.

Depp a spus că a fost „cu adevărat umilit” de verdictul juriului, spunând că acuzațiile au avut un „impact seismic” asupra vieții și carierei sale. „Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat. Să spun adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care mi-au rămas neclintiți în sprijinul lor. Mă simt în pace știind că în sfârșit am reușit asta.”, susține actorul.

Amber, care a părut abătută în instanță în timp ce verdictul a fost citit, a spus că a avut inima zdrobită la încheiere.

Ea a adăugat: „Sunt tristă că am pierdut acest caz. Dar sunt și mai tristă că se pare că mi-am pierdut dreptul pe care credeam că îl aveam ca american – de a vorbi liber și deschis”.

Depp nu a fost în instanță pentru a auzi decizia juriului și a fost în schimb văzut într-un pub din Newcastle, după o serie de apariții în turneu cu legenda rock Jeff Beck săptămâna aceasta.

source:Afisha.md
0