Jennifer Aniston are doi admiratori care încearcă să o cucerească

La câteva luni după ce Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că se despart, se pare că actrița a reînceput să dea o șansă dragostei și iese din nou la întâlniri.

Vestea că Jennifer Aniston este din nou disponibilă vine la pachet cu faptul că actrița are deja doi admiratori care încearcă să îi câștige inima, însă identitatea acestora rămâne strict secretă.

Conform Us Weekly, nu vom afla prea curând cine sunt cei doi bărbați, însă sursele din interior au lăsat să le scape câteva indicii.

Pentru început, aparent niciunul dintre pretendenți nu este actor. O sursă a dezvăluit că primul dintre ei s-ar părea că s-a despărțit recent de soția lui și „încearcă acum să o cucerească pe Jen”. Pe de altă parte, admiratorul numărul 2, „este artist și face parte din industrie, iar actrița l-a cunoscut când au început să lucreze împreună la un proiect în urmă cu câteva luni”, a mai dezvăluit altă sursă.

În plus, prietenii actriței se bucură și ei la rândul lor pentru faptul că aceasta a reușit să încheie cu bine un capitol din viața ei  și să meargă mai departe, reîncepândt să iasă la întâlniri. Poate acesta este și motivul pentru care le este atât greu să țină secret această informație.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au despărțit la finalul anului trecut, după numai doi ani de căsătorie. Cei doi au decis să anunțe public acest lucru pentru a evita eventualele speculații, în contextul în care Justin a fost văzut singur în ultima perioadă. Deși nu au vorbit despre motivele separării, aceștia au declarat că decizia a fost una de comun acord și că vor rămâne prieteni foarte buni, ca și până acum.

source:Glamour.ro
0