РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Concerte
Black Star - Hаzима
DRAFT ARENA

22 noiembrie

Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Сольный концерт Славы Комиссаренко
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 decembrie

Petreceri
Открытие Было и Было: KAN
Было и Было

15 noiembrie

Sport
FEA WORLD GP 2019
Complexul Sportiv "Futsal Arena FMF"

7 decembrie

Concerte
Группа "Машина времени"
Palatul Național „Nicolae Sulac”

9 decembrie

Concerte
ДДТ - История звука
Palatul Național „Nicolae Sulac”

29 noiembrie

Spectacole
Спасибо, John, мы всё помним…
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

11 noiembrie

Concerte
STAND UP Ваня Усович
Городской дворец культуры г. Тирасполь

23 noiembrie

Concerte
Spirit of Georgia
Palatul Național „Nicolae Sulac”

29 octombrie

Fotografii de colecţie cu patru generaţii ale familiei Douglas
21 august, 11:44605

Familia Douglas care include patru generații, de la bătrânul Kirk Douglas (102 ani) până la micuța Lua (20 de luni), s-a strâns la masă, într-o reuniune memorabilă.

În mod sigur mai au nevoie de niște scaune: când "Clanul Douglas" se reunește, orice fotograf are serios de lucru pentru a-i prinde pe toți membrii familiei în poze. Michael Douglas (74 de ani) și Catherine Zeta-Jones (49 de ani) au pus duminică masa în grădina casei lor din Beverly Hills, invitând toate cele patru generații ale familiei Douglas. Au fost prezenți și copiii cuplului, Dylan, în vârstă de 19 ani, și Carys, în vârstă de 16 ani.

În centrul atenției tuturor s-au aflat cel mai în vârstă membru al familiei, legendarul actor Kirk Douglas, ajuns la 102 ani, și soția sa, Anne, în vârstă de 100 de ani, dar și cel mai tânăr membru, Lua Izzy, în vârstă de un an și opt luni.

Atât Michael, cât și fiul său, Cameron, în vârstă de 40 de ani, tatăl micuței Lua Izzy, au postat mai multe imagini pe Instagram, scrie eva.ro.

Cu numeroasele tatuaje la vedere, Cameron, cel mai mare fiu al lui Michael și al fostei lui soții, Diandra Luker (63 de ani), a pozat lângă partenera lui și mama fetiței, Vivianne Thibes (41 de ani), actriță și profesoară de yoga.

După anii mai tulburi, Cameron pare să fi scăpat de tentațiile periculoase după ce a stat șapte ani în închisoare pentru trafic de droguri. El a fost condamnat în 2010 la cinci ani de închisoare pentru trafic de crystal meth și posesie de heroină. Sentința aproape i-a fost dublată când a fost prins în timp ce încerca să le vândă unor deținuți medicamente care se prescriu numai cu rețetă, notează Daily Mail.

Cameron a fost eliberat în 2016, iar un an mai târziu a devenit tată. După ieșirea din penitenciar, Cameron a dezvăluit că tatăl său și mama vitregă, Catherine Zeta-Jones, nu l-au abandonat niciodată. "Familia nu m-a abandonat niciodată, nici măcar pentru o secundă. Catherine vine din Țara Galilor și și-a croit drumul spre vârf cu talent și determinare. Niciodată nu se lasă și nu m-a abandonat. Dragostea familiei mele m-a ajutat să trec prin cele mai grele zile", a spus el.

La masa de duminică au venit și frații lui Michael, Peter (63 de ani) și Joel, precum și fiul lui Peter, Jason (16 ani). Kelsey a scris alături de o fotografie: "O masă cu figuri puternice, foame mare și dragoste pentru atenție (...) - pozele de familie sunt tari."

La rândul său, Cameron a scris lângă imaginea pe care a postat-o: #Familyfirst, alături de trei inimioare. Michael Douglas și Zeta-Jones își vor sărbători în acest an a 19-a aniversare a căsniciei lor.

Cei doi s-au cunoscut la festivalul de film, Deauville, în august 1998. Actorul Danny DeVito le-a făcut cunoștință. Ei au devenit părinții lui Dylan în august 2000, iar trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

0 au distribuit articolul
Concerte
Black Star - Hаzима
DRAFT ARENA

22 noiembrie

Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Сольный концерт Славы Комиссаренко
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 decembrie