Enrique Iglesias și-a încântat fanii cu un clip alături de fiica lui de numai 2 luni

Enrique Iglesias și-a încântat fanii care îl urmăresc pe Instagram cu un clip în care apare alături de fiica lui, Mary, în vârstă de două luni.

Cântărețul în vârstă de 44 de ani a postat un clip pe contul său de Instagram în care apare fiica lui, Mary, stând în brațele sale. Textul care acompaniază clipul a fost înlocuit de un simplu emoji, însă videoul a reușit să impresioneze un număr imens de oameni, având deja peste 2.600.000 de vizualizări și zeci de mii de comentarii de la fanii artistului. Clipul a oferit fanilor ocazia de a o vedea pentru prima dată pe Mary, de când artistul a anunțat venirea pe lume a fetiței, iar pe fundal se aude piesa „We Are Young” a trupei Fun, scrie elle.ro.

Fetița lui Enrique Iglesias, care este alintată Masha, poartă o rochiță adorabilă și sosete în aceleași nuanțe, iar fanii au putut observa că micuța are ochi albaștri.

Pe 13 februarie, atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat pe conturile lor de Instagram imagini cu fetița nou-născută. „My Sunshine 01.30.2020”, este textul care acompaniază imaginea postată de Enrique Iglesias, dezvăluind astfel și faptul că fetița a venit pe lume la finalul lunii ianuarie.

La începutul lunii martie, Enrique Iglesias a acordat un interviu publicației People în care a vorbit despre turneul pe care îl va avea alături de Ricky Martin în perioada septembrie – octombrie 2020. Cu această ocazie, el a mai vorbit și despre ceilalți copii ai săi și cum se simt acum că mai au o soră. „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”.


Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți.

source:Elle.ro
0