Două actrițe din serialul Game of Thrones au fost jefuite în timpul vacanței din India

Emilia Clarke şi prietena ei, Rose Leslie, au avut parte de o vizită inedită în timpul vacanţei lor din India.

Actriţele din serialul Game of Thrones, Emilia Clarke şi Rose Leslie, care sunt prietene şi în viaţa reală şi-au petrecut vacanţa în India, însă câteva maimuţe au avut grijă să le facă vacanţa mai frumoasă. Emilia le-a împărtăşit fanilor mai multe poze din vacanţă, dar şi una cu câteva maimuţe din camera lor de hotel, în timp ce le mâncau fructele.

Emilia Clarke s-a arătat uşor confuză de vizita mamuţelor. Ea şi-a petrecut vacanţa citind şi făcând yoga şi a apreciat şi mai mult mama natură, dar şi-a dat seama că „tot ceea ce ai căutat vreodată poate fi găsit în interiorul tău.”

Emilia Clarke şi Rose Leslie sunt prietene şi în afara platourilor de filmare, mai cu seamă cu Leslie este căsătorită cu Kit Harington, cel care a interpretat în serial rolul lui Jon Snow. Ele sunt extrem de apropiate: „Rose Leslie are inima şi sufletul meu alături de ale ei”, a scris Emilia, alături de mai multe hasthtag-uri, „#brainalteringjoy” şi “#dontforgetthelovepeople.”

Nu este prima călătorie pe care Emilia o face de când serialul s-a încheiat în luna mai. Ea a fost şi în luna iulie, într-o călătorie în munții din nordul Italiei.

În luna mai, Emilia şi-a luat la revedere de la serialul Game of Thrones într-un mod extrem de emoţionat. “Găsirea cuvintelor perfecte pentru a scrie această postare m-a copleşit de cât de multe vreau să spun, dar de cât de mici sunt cuvintele în comparaţie cu tot ceea ce a însemnat pentru mine”, a scris atunci Emilia pe Instagram. „Capitolul mama dragonilor trece acum la un alt nivel.”

De asemenea, ea le-a mulţumit şi fanilor, care au avut un rol extrem de important pentru ea. “Vă mulţumesc pentru faptul că v-aţi uitat constant la ceea ce fac şi ce am făcut cu un personaj care era deja în inimile multora. Fără tine, nu există noi. Şi acum ceasul nostru s-a încheiat.”

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0