РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Spectacole
Frumoasa din Pădurea Adormită
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

29 noiembrie

Pentru copii
Курс: Скорочтение
Jcc Kedem

30 noiembrie

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

30 noiembrie

Concerte
Клава Кока - с Сольным Концертом “Покинула Чат”
Palatul Național „Nicolae Sulac”

7 decembrie

Traininguri
Think green. Prima ECO școală
Jcc Kedem

5 decembrie

Spectacole
Elixirul Dragostei de Gaetano Donizetti
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

6 decembrie

Dana Ciobanu, despre gelozia între actrițe și nudul în scenă
26 februarie, 12:081278

Dana Ciobanu a fost invitata mea din această săptămâna la „Dupa Cortină”,  pentru a discuta despre teatru, film și roluri. Pe Dana o cunoaște-ți de pe scena teatrului „Geneza Art”, dar și din fața micilor ecrane. Este o actriță extrem de talentată și mai are ceva, o energie bună ce te cucerește din prima. Dana a fost sinceră și a recunoscut că nu îi place deloc să vorbească despre viața personală, dar de un lucru ne-a asigurat, este fericită și împlinită alături de un bărbat specia, transmite Ea.md. 

Rolurile 

„Mi se spune de obicei că mi se potrivesc rolurile dramatice, doar că spun asta cei care poate nu m-au văzut cum joc în comedii. Iar cei care au văzut comedii au zis că mi se potrivesc rolurile comice. Eu mă simt bine în orice rol. Păcat că în cinematografie potențialul meu comic nu este exploatat”

Acel rol care îi dă bătăi de cap? La moment este o provocare spectacolul „Invitație la Vals” pentru că este un spectacol foarte dificil. Personajul meu trece dintr-o stare în alta. De la o copiliță de 21 de ani, trec la o femeie complet schimbată. Dacă nu îl joc prea des, atunci când vine seara specatacolului zic: „Ajută-mă Doamne”.

Nudul pe scenă

„Eu mă simt bine în corpul meu și asta este foarte important pentru un actor, dar problema actorilor noștri este nudul în scenă, adică nu este oriunde întâlnit, oriunde apreciat. Este un tabu, nu prea se dezgolesc actorii. Dar eu mă simt bine și sunt sigură pe mine atunci când partenerul meu este de încredere”

Ce spune iubitul?

„Am noroc de un bărbat extraordinar de înțelept, matur, inteligent, darnic, ăsta este iubitul meu și este al meu (râde). Este actor de meserie, a făcut facultatea de teatru de la Moscova și bineînțeles cei care sunt din meserie pot să diferențieze când e vorba de lucru și când e vorba de flirt”

Gelozia între actrițe

„Bineînțeles că există, normal. Am trăit asta pe pielea mea, dar eu întotdeauna mă rog Domnului să fiu privată de acest sentiment urât. În familie mi s-a educat că trebuie să mă bucur se reușitele altora.”

Fizicul ei, un atu?

„Eu consider că dacă o femeie se simte bine în pielea ei atunci o ajută fizicul pentru că are încredere și poate dobândi multe. Eu cred că felul în care arăt îmi dă încredere să pot păși mai sigură, dar și o resposabilitate pentru că fizicul trebuie să îndreptățească și cuvântul care îmi iese pe gură.”

Fetița îi va călca pe urme?

„Câțiva ani în urmă îmi zicea că atunci când ca fi mare va fi mireasă (râde). Acum vrea să fie actriță. Eu o încurajez și o susțin, sunt sigură că va fi ceva în domeniul artei, pentru că are un talent extraordinar la pictură și ceramică. Foarte bine se simte și în scenă.”

0 au distribuit articolul
Spectacole
Frumoasa din Pădurea Adormită
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

29 noiembrie

Pentru copii
Курс: Скорочтение
Jcc Kedem

30 noiembrie

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

30 noiembrie

Noutați asemănătoare