Cum și-a sărbătorit ziua de naștere prezentatoarea TV Lilia Ojovan

Cunoscuta jurnaslistă și prezentatoare TV Lilia Ojovan (Lilu) și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. În acest an, tânăra mămică a ales să bea o cupă de șampanie în cinstea sa, doar că nu acasă, informează zugo.md.

Alături de soțul său, Lilu și-a organizat o minivacanță de toamnă în unul dintre cele mai frumoase orașe europene. Cei doi au zburat direct în inima Spaniei, Barcelona, acolo unde timp de câteva zile vor colecta amintiri și senzații.

„Azi e una din zile în care îmi dau seama cât de fericită sunt că trăiesc această viață pe pământ. E ziua mea de naștere, și în primul rând vreau să le mulțumesc părinților mei pentru șansa de a fi. Înainte de ziua mea îmi doream lucruri fizice, acum am ajuns să îmi doresc stări - de fericire, liniște și sănătate. Când auzeam înainte de la părinți că își doresc sănătate mă gândeam de ce nu își doresc mașini mai bune, vacanțe, afaceri... Acum am ajuns și eu la vârsta la care înțeleg că dacă am sănătate - reușesc să îmi realizez toate visele, toate dorințele. Sunt recunoscătoare familiei și prietenilor, colegilor, trecătorilor din viața mea - pentru că ceea sunt eu azi, datorez fiecărui om care a trecut și care mai este în sufletul meu. Și da, ador cifrele din buletinul meu - 32. Vă mulțumesc din suflet pentru urările voastre. Vă iubesc”, a scris Lilu pe pagina sa de Facebook.

source:zugo.md
0