Cum să te poți distra cu adevărat pe bani puțini

N-ai nevoie de limuzine sau vile à la Scarface ca să fii fericit. De fapt, filmul ăla e cea mai bună dovadă că banii NU aduc fericirea. Micile bucurii sunt cele care contează cu adevărat. 

Uite câteva moduri în care te poți bucura la maximum de viață pe bani puțini:

Netflix & Chill

„If you know what I mean” (foto: ifunny.co)

Un laptop, o selecție generoasă de filme & seriale și iubita/iubitul. Atât îți trebuie pentru o seară de nota 10. Adaugă în rețetă câte-un păhărel de vin și, deși nu apucați să terminați filmul, nota serii urcă la „10 cu felicitări”.

DIY Karaoke
Ai chef de o caterincă cu gașca – mai exact, de niște karaoke pe melodii vechi și amuzante, gen „Girls Just Wanna Have Fun” sau „I Will Survive”. Ai două opțiuni:

a) Ieșiți într-un club de karaoke, dați o groază de bani pe consumație și vă așteptați cuminiți rândul la microfon;

b) Transformați casa unuia dintre voi în club de karaoke improvizat. Conectezi laptopul la televizor, cauți pe YouTube „[numele piesei] karaoke” și... să-nceapă distracția! Faceți chetă pentru snack-uri și umpleți sacoșele la alimentară: chipsuri, alune, napolitane pentru toată lumea, suc, bere ș.a.m.d.

Sfat: Dacă urmați planul B, e de preferat să vă adunați într-o casă. Altfel, încep vecinii de bloc să bată-n calorifer și-ți strică tot cheful. Mai ales dacă printre snack-uri se numără napolitanele Alfers, care zguduie toată clădirea când le ronțăi.

Desenează cu bicicleta

GPS Art (foto: twitter.com)

Cu o bicicletă și un smartphone poți deveni artist GPS. Harta orașului devine planșa ta de desen, iar liniile le așterni plimbându-te pe un anumit traseu. Poza de mai sus e opera unor australieni care au pedalat 201 km în 8 ore. Capra a fost proiectată în „STRAVA”, o aplicație pentru monitorizarea activităților sportive. Împinge limitele imaginației și sigur vei reuși să „desenezi” ceva chiar mai mișto!

Învață un skill mișto
Cu wikiHow și tutorialele de pe YouTube la îndemână, poți deveni maestru în orice – de la jonglerie până la dansat Kazachok. Alege ceva random și distractiv, perfecționează-ți tehnica și surprinde-ți amicii cu prima ocazie. Gurile lor căscate sunt recompensa perfectă pentru efortul depus.

Organizează un Road Trip

Definiția libertății (foto: pexels.com)

„Organizează” e mult spus, pentru că toată ideea e să fie ceva spontan. Dă câteva telefoane, adună o gașcă mișto, faceți chetă la motorină și explorați țara! Ca să fie totul pe bani puțini, așa cum ne-am propus încă din titlu, poate înnoptați pe la rude care locuiesc în drumul vostru. Sau mergeți cu cortul. Soluții există, trebuie doar să vrei.

source:bravonet.ro
0