Cum arată vedetele în carantină: înainte și după izolare

Nu doar oamenii obișnuiți se confruntă cu provocările autoizolării; vedetele și-au pierdut strălucirea după atâta stat în casă.

Prinse în izolarea la domiciliu, multe vedete au uitat de "Poliția modei"; s-a dus toată strălucirea, s-au dus orele petrecute în fața oglinzii și timpul petrecut probând rochii și costume pentru următoarea apariție de gală. Machiajul s-a topit ca prin farmec, iar exercițiile făcute la sală pentru menținerea aspectului impecabil parcă au fost aievea.Dintr-o dată, oamenii celebri au aflat că sunt și ei... oameni. Și că într-o situație de criză nu pot face nimic mai mult.

Pentru Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, sau cântăreața Pink, de exemplu, lucrurile au luat chiar o turnură urâtă, acestea fiind câteva dintre vedetele infectate cu COVID-19.

Desigur, una e să stai în izolare într-o garsonieră liliputană sau un apartament cu două camere și alta e să fii "consemnat la domiciliu" într-o vilă din care nu lipsește nimic.Și totuși, nu-i ușor să fii vedetă în astfel de vremuri: obișnuite cu o rutină de la care nu se abăteau nici un minut, starurile au descoperit că pot trăi și dacă stau mai mult în pijamale, dacă nu-și mai schimbă look-ul sau dacă renunță la machiaj.

Iată ce efect au avut zilele de izolare asupra vedetelor!

source:Eva.ro
0