Cea mai grea regula pe care Arnold Schwarzenegger a trebuit sa o respecte in Terminatorul

Arnold Schwarzenegger a avut de respectat o regula stricta in The Terminator: sa nu clipeasca. Actorul a vorbit recent  despre ce a insemnat faimosul rol in filmul original din 1984.

De atunci, alti actori s-au alaturat francizei si au creat diferiti Terminatori, insa Arnold ramane standardul suprem. Schwarzenegger este acum unul dintre cei doi cyborgi in noul film Dark Fate, si ca expert i-a oferit sfaturi pretioase lui Gabriel Luna, noul asasin cyborg.

Luna a povestit pentru Men's Health ca i-a cerut sfaturi lui Arnold despre cum sa faca un rol cat mai reusit al robotului fara emotii, iar pe langa faptul ca Schwarzenegger si-a dorit cel mai mult ca Luna sa intre in pielea personajului exact asa cum simte, i-a dat și cel mai important pont: nu clipi.

"L-am intrebat doar o data, cand eram la sala, si mi-a sps ca totul trebuie sa para facut fara efort, totul trebuie sa vina de la sine", a spus Luna. Arnold i-a cerut totusi sa aibă in vedere un lucru major: Terminatorul nu clipeste. Doar trage. E foc automat.

A fost una dintre regulile principale ce i-au fost impuse si lui in primul film Terminator, isi aminteste Schwarzenegger. Pentru ca masinariile nu clipesc. Arnold admite insa ca este greu sa-ti iasa.

In scena in care loveste usa inainte de a incepe sa traga in Sarah Conner, Schwarzenegger clipeste. Probabil este si motivul pentru care a purtat atat de mult ochelari de soare in acest film.

In Terminator 2: Judgment Day, Arnold povesteste ca si-a impus sa nu mai faca aceasta greseala: I-am spus lui Jim [Cameron]: ‘Nu e loc pentru erori, nu vor mai fi clipiri niciodata’.

Arnold trebuia sa primeasca initial rolul eroului Kyle Reese, in primul film, dar regizorul James Cameron a realizat ca actorul a acordat atata atentie cyborg-ului incat ar trebui sa-l joace.

Arnold isi aminteste de o discutie cu Jim in acest context. "Mi-a spus: 'La naiba, il analizezi mai bine decat l-am scris eu. De ce nu joci tu Terminatorul?'".

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
1