Cântăreaţa Demi Lovato s-a logodit cu actorul Max Ekrich

Cântăreaţa Demi Lovato (27 de ani) şi actorul Max Ekrich (29 de ani) au anunţat că urmează să se căsătorească, după câteva luni de relaţie.

Max Ehrich, care a jucat în serialul „Tânăr şi neliniştit“, a cerut-o în căsătorie miercuri, în Malibu, California, pe Demi Lovat-o, căreia i-a dăruit un impresionant inel cu diamant, semnat de bijutierul starurilor, Peter Marco, scrie adevărul.ro.

La scurt timp, Demi Lovato a publicat o serie de fotografii pe Instagram, dezvăluind că a spus „da“ bărbatului care a făcut-o să-şi dorească să fie „o versiune mai bună“ a ei. Cei doi au confirmat că au o relaţie în urmă cu patru luni.  

 
„Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut“, a scris artista în dreptul imaginilor. „A fost ceva ce nu pot explica cuiva care nu a simţit pe pielea lui dar, din fericire, şi tu ai simţit la fel. Nu m-am simţit niciodată iubită în acest fel, necondiţionat, în viaţa mea (doar de către părinţi) cu defecte, cu tot“, a adăugat Demi Lovato.  

Actorul, la rândul lui, a mărturisit că nu mai vrea să aştepte niciun moment până la căsătoria cu Demi Lovato. „Tu eşti fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare vers, fiecare poezie, tot ceea ce am visat şi chiar mai mult“.

source:Adevarul.ro
0