Bella Hadid dezvăluie colecția de Revelion Swarovski

Publicat: 10 noiembrie 2022

Swarovski a dezvăluit o colecție de Revelion cu Bella Hadid ca imagine. Campania publicitară Open The Wonder este despre bucurie și autoexprimare.

Bella a apărut ca o zână cu o fundă mare în loc de aripi. Ea stă pe un tobogan de cutii Swarovski colorate, din care se pot vedea brățări, coliere și stele de Crăciun.

"Bella este un personaj foarte versatil, care evită limitele și conformarea la reguli. Ea trece cu ușurință de la stilul sportiv la cel glamour, rămânând în același timp o fată încrezătoare", spune Giovanna Engelbert, director de creație Swarovski.

Ședința foto a fost aranjată de Carlos Nazario. A ales imagini Christian Cowan pentru Bella în galben, albastru și roz. Bijuteriile masive, cu tăieturi diferite, le fac cu adevărat festive și luxoase.

Alexis Nasard, CEO al mărcii de bijuterii, a declarat că această campanie are ca scop dezvoltarea și extinderea inițiativelor: proiectele Creators Lab și Swarovski Created Diamonds. Nasard consideră că diamantele cultivate în laborator sunt 100% identice cu cele extrase din natură în toate aspectele, cu excepția provenienței lor.

Linia completă de bijuterii este disponibilă pe site-ul web al mărcii.

source:Afisha.md
0