Are doar 21 de ani, dar a suferit peste 40 de operații

Este greu de crezut că cineva nu-și dorește să fie frumos la exterior. Cu toate astea, Ethan Bramble a făcut totul pentru a arăta diferit de ceilalți.

Avea doar 11 ani cand a apelat la prima "intervenţie", și anume lărgirea lobului urechilor. Acum, la 21 de ani, se laudă cu peste 150 de tatuaje şi a suferit peste 40 de intervenţii de modificare a corpului - despicarea limbii, tatuarea ochilor, înlăturarea buricului sau crestarea urechilor.

"De multe ori, fetele mă văd pe stradă, se apropie de mine şi mă întreabă: 'De ce? De ce ţi-ai făcut aşa ceva?!' Iar eu le întreb: 'Dar tu de ce-ţi vopseşti părul? De ce te machiezi în fiecare dimineaţă? De ce-ţi dai unghiile cu ojă?' Este o alegere, nimic mai mult, şi nimeni nu are dreptul să-ţi spună cum să-ţi trăieşi viaţa sau să te judece în vreun fel. Cel puţin, nu când vine vorba despre felul în care arăţi şi te îmbraci", a mărturisit Ethan.

Se pare că cea mai dureroasă intervenţie a fost despicarea limbii. Tipul mărturisește că a fost la un pas de moarte și, o bună perioadă de timp, nu a putut să mănânce și să se hidrateze.

source:noizz
0