Alec Baldwin în vârstă de 62 de ani a devenit tată pentru a șasea oară

Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară. Actorul în vârstă de 62 de ani a făcut publică și prima imagine cu băiețelul său.

Soția actorului, Hilaria, a născut un băiețel. Anunțul l-a făcut Hilaria, pe contul personal de Instagram, acolo unde a publicat și prima fotografie alături de băiețelul ei și celebrul actor, transmite elle.ro.

„Am adus pe lume un copil seara trecută. El este perfect și nu am putea fi mai fericiți de atât. Stați pe aproape să aflați și numele”, a scris Hilaria alături de fotografia emoționantă.

Actorul Alec Baldwin a publicat și el aceeași fotografie. „Numărul cinci este aici… dar pentru mine e numărul șase”, a glumit actorul, făcând referire la faptul că mai are alături de Hilaria trei băieți și o fată, dar și un alt copil din căsătoria cu Kim Basinger.

Hilaria Baldwin a dezvăluit că este din nou însărcinată în luna aprilie, mărturisind la acea vreme și că înainte a suferit două avorturi spontane. La scurtă vreme după ce a anunțat public că va avea un copil, Hilaria a declarat pentru publicația People că „am știut că sunt din nou însărcinată înainte să fac un test. Am făcut atât de multe teste încât știu ce ar trebui să simți.”

Pe 30 iunie, Alec și Hilaria Baldwin au aniversat opt ani de căsătorie.

Hilaria Baldwin are 36 de ani și este scriisoare și instructoare de yoga. Alec și Hilaria Baldwin mai au împreună trei băieți, Romeo Alejandro David, Leonardo Angel Charles, Rafael Thomas și o fată, Carmen Gabriela. Actorul mai are o fiică, Ireland, alături de actrița Kim Basinger, cu care a fost căsătorit între 1993 – 2002.

source:Elle.ro
0