Adele a apărut pe Instagram cu o siluetă de nerecunoscut

Adele a devenit subiectul zilei în discuțiile online, după ce a apărut pe Instagram cu o siluetă de nerecunoscut.

Ea a slăbit aproximativ 50 de kilograme și în timp ce tot mai mulți oameni se plâng că s-au îngrășat în perioada de izolare, ea apare arătând exact contrariul, ceea ce a alimentat și numeroase meme, transmite Știri.md cu referire la europafm.ro.

Adele a împlinit 32 de ani, marți, ocazie cu care a postat pe Instagram o poză cu ea într-o rochie neagră, în care și-a arătat formele suple, dobândite după ce a ținut un regim strict.

Precedenta imagine fusese încărcată în urmă cu 19 săptămâni pe Instagram, astfel încât o comparație este ușor de făcut a modului în care artista a reușit să-și schimbe forma fizică.

”Mulțumesc pentru urările de ziua mea de naștere. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în acest timp nebun. Aș dori să le mulțumesc tuturor lucrătorilor medicali din prima linie care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri”, a transmis Adele.

Peste 4,7 milioane de reacții a primit fotografia în doar câteva ore. Potrivit propriilor declarații, Adele a urmat Dieta Sirtfood, care include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor.

Adele Laurie Blue Adkins s-a născut pe 5 mai 1988, în Tottenham, Londra. A fost remarcată rapid pentru talentul ei și a fost prima beneficiară a premiului „Critics’ Choice” din cadrul BRIT Awards.

Adele a fost numită „Talentul anului 2008”, apoi au urmat numeroase premii pentru vocea sa și piesele lansate.

source:europafm.ro.
1