Actriţa de comedie Kathy Bates a slăbit 27 de kg. Cum a reuşit

Actriţa Kathy Bates, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit recent că a topit nu mai puţin de 27 de kg. Cum a reuşit? Cu răbdare, în primul rând!

Prezentă în New York, Kathy Bates a acordat un interviu celor de la Us Weekly, în care a vorbit despre transformarea ei fizică spectaculoasă.

Ea a precizat că a învăţat să-şi asculte organismul mai mult şi că acum ajunge mai uşor la senzaţia de saţietate: ”Nepoata mea mi-a spus acest mic secret, un lucru biologic care se-ntâmplă atunci când mănânci. Şi anume că cerebelul şi stomacul comunică cu tine în timp ce mănânci. Secretul e să le asculţi şi să dai farfuria deoparte când se întâmplă asta (n.r. intervine saţietatea)”.

Kathy a mărturisit şi că a renunţat complet la ”junk food” şi sucurile acidulate, iar asta a ajutat-o destul de mult în procesul de slăbire. Cu toate acestea, actriţa de 70 de ani precizează că nu a avut o dietă restrictivă. Ea spune doar că alimentaţia ei s-a ajustat şi că asta s-a întâmplat în ani, ceea ce a forţat-o să aibă mai multă răbdare: ”Mi-a luat ani. Cred că trebuie să fii foarte răbdător. Şi să ai determinare.”.

Ea precizează că n-a apelat la deja celebrele sucuri verzi şi nici n-a eliminat din alimentaţia ei vreo grupă de alimente. A avut, însă, grijă la cantitate şi la natura alimentelor. Ea spune că n-a fost cea mai rapidă dietă, dar a fost una simplă, sănătoasă şi care a dat rezultate în cazul ei. Amintim că actriţa hollywoodiană a învins atât cancerul ovarian, cât şi cel mamar, relatează okmagazine.ro.

source:Okmagazine
0