Actorul Tom Cruise caută locuri de filmare în Ucraina

Tom Cruise se află în Ucraina, în căutarea unor locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic, după cum a declarat actorul american preşedintelui ucrainean, Vladimir Zelenski, cu care a avut o întrevedere în capitala ţării, a informat marţi biroul Preşedinţiei, citat de EFE şi Kyiv Post.

Actorul, regizorul şi producătorul de film a ajuns la Kiev la invitaţia lui Zelenski, care l-a primit luni seară în biroul său, potrivit unui comunicat, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Pe parcursul întrevederii, Cruise i-a spus preşedintelui Ucrainei că ''este interesat de locuri din Ucraina pentru filmarea unuia dintre noile sale proiecte cinematografice''.

La rândul său, Zelenski i-a relatat actorului ''propria sa experienţă'' în lumea filmului. Liderul de la Kiev, în vârstă de 41 de ani, şi-a câştigat popularitatea ca actor în serialul de televiziune "Slujitorul poporului", în care a jucat rolul unui profesor de istorie devenit preşedinte al Ucrainei.

Potrivit biroului său, Zelenski l-a informat pe Tom Cruise despre aprobarea recentă a unei legi în favoarea cineaştilor străini care filmează în Ucraina, ce are ca scop promovarea dezvoltării active a industriei cinematografice şi stimularea realizării coproducţiilor internaţionale. 

Preşedintele ucrainean a declarat în faţa actorului american că această lege ''va face Ucraina atractivă pentru investiţiile unor realizatori de film importanţi''.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Agerpres.ro
0