Actorul rus Mihail Efremov, condamnat la 8 ani de pușcărie

Actorul rus Mihail Efremov, care a provocat un accident mortal în centrul Moscovei pe data de 8 iunie, a fost condamnat la 8 ani de pușcărie.

O decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi, de o instanță de judecată din Moscova, transmite Știri.md.

Totodată, actorul trebuie să achite un prejudiciu în valoare de 800.000 de ruble rusești familiei victimei.

De asemenea, Mihail Efremov a fost privat de dreptul de a mai conduce mijloace de transport timp de 3 ani.

Potrivit Mash.ru, în sala de judecată au venit pentru a-l susține pe Efremov mai mulți oameni celebri, printre care și Ivan Ohlobîstin și Garik Sukacev

Sursa citată menționează că victimele sunt mulțumite de pedeapsa anunțată și nu o vor contesta. Victimele sunt mulțumite de pedeapsă, nu vor face recurs împotriva sentinței la Efremov.

De menționat că judecătorii nu i-au anulat lui Mihail Efremov premiile de stat.

Actorul a provocat un accident mortal în centrul Moscovei, pe data de 8 iunie. El a intrat cu jeepul într-o furgonetă, șoferul căreia a murit câteva ore mai târziu.

Soția actorului rus Mihail Efremov a explicat comportamentul artistuluiExpertiza medicală a arătat că în momentul producerii accidentului, actorul era beat, iar mai târziu în sângele său au fost găsite urme de droguri. În timpul primei audieri, Efremov nu reușea să articuleze nici câteva cuvinte și nici să-și amintească ce s-a întâmplat. 

Cu toate acestea, așa cum a spus avocatul său Vitalii Cernîșov, artistul „nu a negat implicarea lui” în producerea tragediei, lucru consemnat în dosarul penal inițiat de autorități.

Mai târziu, actorul și-a schimbat avocatul, avocatul său devenind Elman Pașeviev care a schimbat tactica și a anunțat că Efremov nu-și recunoaște vina, din moment ce nu-și amintește nimic. Și actorul a confirmat ulterior că refuză să se considere vinovat.

source:știri.md
0