Actorul Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger vor deveni părinți

Actorul Chris Pratt și soția sa, Katherine Schwarzenegger, vor deveni părinți, conform mai multor surse din anturajul celor doi.

Potrivit mai multor surse apropiate, actorul Chris Pratt și fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger, Katherine, așteaptă primul lor copil împreună, infomează elle.ro.

Chris Pratt chiar a declarat într-un interviu acordat pentru E! că soția lui va fi o mamă minunată într-o zi. „Ea va fi o mamă grozavă. Are părinți minunați, frați mai mari, mă completează perfect. Ea mi-a schimbat viața în mai multe moduri. Inima mea și fiul meu se simt în siguranță cu ea. Este o mamă vitregă excelentă”, a spus Chris.

Katherine a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles în timp ce își plimba câinele cu mama ei, Maria Shriver, însă a fost văzută și plimbându-se cu bicicleta alături de Chris, iar cu această ocazie se poate vedea burtica de gravidă.

„Katherine și Chris au fost foarte deschiși cu privire la dorința lor de a avea un copil. Ea a spus că ar vrea să aibă un copil în 2020. Chris a avut un an destul de aglomerat din cauza filmărilor, dar amândoi sunt pregătiți de un nou capitol în viața lor și să aibă un copil”, a declarat o sursă în urmă cu o lună pentru E! News.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au început să se întâlnească în vara anului 2018, cei doi făcând publică relația în luna decembrie a anului 2018. În ianuarie 2019 au anunțat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2019 în Montecito, California, având parte de o ceremonie discretă, ei confirmând ulterior că s-au căsătorit prin publicarea unor fotografii de la eveniment. Cei doi au plecat și în luna de miere, sărbătorind totodată și aniversarea lui Chris Pratt.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie pentru Chris Pratt, el fiind căsătorit anterior cu Anna Faris. Aceștia au divorțat în august 2017, după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună și un fiu în vârstă de șase ani, Jack, el participând la nuntă.

source:Elle.ro
1