Actorul britanic Idris Elba a fost desemnat cel mai sexy bărbat

Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a fost desemnat Cel mai Sexy Bărbat în viață, el fiind anunțat live chiar în timp ce era prezent în emisiunea The Tonight Show With Jimmy Fallon. „Mama mea va fi foarte mândră”, a declarat actorul după ce a aflat vestea.

Deținător al unui Golden Globe pentru rolul din serialul „Luther”, Idris Elba este cel de-al 33-lea star de la Hollywood care primește acest titlu. Campania anuală Cel mai Sexy Bărbat în viață a revistei People a debutat în 1985, iar primul actor care a primit distincția a fost Mel Gibson, care atunci avea 29 de ani.

Mult râvnitul titlu a mai fost obținut de Johnny Depp în 2003 și 2009, George Clooney în 1997 și 2006, Brad Pitt în 1995 și 2000, Hugh Jackman în 2008 și David Beckham în 2015. Anul trecut, titlul i-a revenit cântărețului american Blake Shelton.

„Sunt onorat și recunoscător”, a scris Idris Elba într-o postare făcută pe Instagram, alături de coperta revistei People. „Însă ce este și mai important este votul vostru către alegerile electorale. Votul vostru poate face o diferență”, a mai completat actorul, îndemnându-și fanii să voteze la alegereile care au loc în această perioadă în America.

source:Elle.ro
0