Actorii Ryan Reynolds şi Blake Lively au devenit părinţi pentru a treia oară

Actorii Ryan Reynolds (42 de ani) şi Blake Lively (32 de ani) au devenit părinţi pentru a treia oară. Actriţa a născut bebeluşul în secret, în urmă cu ceva timp.

Blake Lively l-a adus pe lume recent pe cel de-al treilea copil al său şi al actorului Ryan Reynold, scrie Mirror.   

Nu se cunoaşte cu exactitate data la care a fost născut bebeluşul, însă surse apropiate cuplului, citate de presa internaţională, susţin că în urmă cu două luni s-ar fi petrecut evenimentul.   

Cei doi actori, care mai au două fiice, nu au anunţat oficial venirea pe lume a micuţului şi nu au oferit detalii despre acesta, menționează adevărul.ro.  

Ryan Reynolds şi Blake Lively au anunţat că aşteaptă al treilea copil la premiera din mai a filmului „Pokémon: Detective Pikachu“, pentru care Reynolds şi-a împrumutat vocea. Actriţa, care până atunci şi-a ţinut sarcina ascunsă şi nu a mai apărut în public, a purtat o ţinută care i-a pus în evidenţă sarcina avansată.    

La acea vreme, surse citate de revista People spuneau: „Ei sunt foarte fericiţi şi emoţionaţi pentru că vor mai avea încă un copil. Ei formează cu adevărat cel mai solid cuplu şi sunt cei mai îndrăgostiţi, dar şi buni părinţi“.   

Cuplul are două fiice, James (patru ani) şi Inez (doi ani). „Mi-am dorit întotdeauna o familie mare. Mi-ar plăcea să am 30 de copii, dacă aş putea“, a mărturisit în trecut actriţa pentru Allure.    

Lively a mai spus că îşi doreşte pentru copiii ei „aceeaşi viaţă normală“ pe care a avut-o ea şi soţul ei. Cei doi s-au întâlnit în 2010, la filmările pentru „Green Lantern“, şi s-au căsătorit doi ani mai târziu.   

Blake Lively a devenit cunoscută odată cu rolul din serialul „Gossip Girl“, iar anul trecut a putut fi văzută în „A Simple Favor“, alături de Anna Kendrick, iar în luna noiembrie a acestui an va apărea în „The Rhythm Section“. Ryan Reynolds este cunoscut pentru filme ca „The Proposal“, „X-Men“, „Deadpool“ şi „The Hitman's Bodyguard“.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Adevarul.ro
2