7 celebrităţi care au bifat două mariaje cu aceeaşi persoană

S-au căsătorit, şi-au rătăcit paşii şi au divorţat. Cu timpul, au revenit la sentimente mai bune şi au hotărât să îşi mai dea o şansă. Şi cuplurile de la Hollywood iubesc cu năbădăi. Iată câteva exemple!

Melanie Griffith şi Don Johnson

Melanie Griffith avea doar 14 ani când l-a cunoscut pe Don Johnson, care avea 22 de ani. S-au logodit când ea avea l8 ani şi s-au căsătorit în 1976, dar au divorţat în acelaşi an. După 13 ani, cei doi au reluat legătura, dar s-au despărţit în 1996, scrie okmagazine.ro.

Pamela Anderson şi Rick Salomon

Pamela Anderson a ajuns în faţa altarului cu Rick Salomon în 2007. Mariajul s-a rupt însă după doar un an. Şi-au reunit drumurile în 2014, dar şi-au spus rapid Adio în 2015. “E ca şi cum pui din nou în frigider ceva ce nu îţi place, dar aşa va fi întotdeauna, nu îşi va schimba gustul”, îi spunea actriţa lui Ellen De Generes.

Jean-Claude Van Damme şi Gladys Portugues

Jean-Claude Van Damme a simţit că a doua oară va fi cu noroc. Actorul s-a căsătorit prima oară cu culturista Gladys Portugues în 1987, dar mariajul nu a durat decât cinci ani. Cei doi şi-au reunit destinele în 1999, iar iubirea lor nu s-a frânt nici astăzi.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton

Taylor s-a căsătorit de opt ori, cu şapte soţi diferiţi. Elizabeth şi Richard s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit când filmau pentru Cleopatra, în 1963. Amândoi erau căsătoriţi, dar chimia dintre era era atât de puternică încât au decis să fie împreună şi au divorţat. Mariajul lor a început în 1964 şi a durat 10 ani. Au ajuns unul în braţele celuilalt în 1975, dar au stat doar un an împreună, după au pornit-o pe drumuri diferite.

Eminem şi Kimberly Scott

Rapperul Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, a fost căsătorit cu Kim Scott din 1999 până în 2001. Relaţia s-a teminat prost, iar Kim a devenit sursă de inspiraţie pentru multe dintre piesele sale. Cu toate astea, au reuşit să depăşească diferenţele şi şi-au mai dat o şansă în 2006, dar nu au rămas decât un an împreună.

Barbara Walters şi Merv Adelson

Barbara Walters a bifat patru mariaje cu trei bărbaţi. Povestea ei de dragoste cu Merv Adelson a durat mai mult de zece ani şi s-a lăsat cu împăcări şi despărţiri. În prima fază au stat împreună din 1981 până în 1984, iar în cea de a doua din 1986 până în 1992.

Elon Musk şi Talulah Riley

Elon Musk a început să se întâlnească cu actriţa Talulah Riley în 2008, iar în 2010 ajungeau în faţa altarului. Mariajul s-a destrămat în 2012, dar un an mai târziu, mânaţi de sentimente puternice, cei doi decideau să îşi mai dea o şansă. Din păcate, şi a doua căsătorie s-a destrămat în 2016. Cei doi au rămas însă în relaţii bune. Riley mărturisea că se văd tot timpul şi se îngrijesc unul de celălalt”.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Okmagazine
0