7 actori din filmele anilor 90 care s-au schimbat enorm

Mulți dintre actorii care au devenit celebri în anii '90 au și acum succes. Dar dacă îi lăsăm deoparte pe unii ca Ben Affleck și Matt Damon, vom descoperi câteva nume interesante care au intrat într-un con de umbră.

Fie că n-au mai prins roluri la fel de bune ca în perioada de glorie, fie că au venit alți "lupi" din spate, mai tineri, mai înfometați de succes și foarte talentați, câțiva dintre actori care făceau furori în anii '90 nu mai au acum gloria de acum două decenii. Ei arată altfel astăzi, câțiva au devenit de nerecunoscut - cazul lui Brendan Fraser.

Bright Side îi readuce în prim-plan pe tipii arătoși care în anii '90 cucereau milioane de fani. Iată cât de mult s-au schimbat în 20 de ani!

Wes Bentley

Wes s-a remarcat la 21 de ani, în rolul ciudatului din "American Beauty" (1999). A mai prins roluri în câteva producții importante, precum "The Hunger Games" (2012), "Interstellar" (2014) și "Misiune imposibilă: Fallout" (2018).

Actorul a împlinit 42 de ani în septembrie, dar a reușit să-și păstreze șarmul și îi stă bine cu barbă. El a avut o perioadă dificilă peste care a reușit să treacă cu bine - în iulie 2009, i-a mărturisit iubitei sale că are nevoie de ajutor pentru a învinge dependența de alcool și droguri. A intrat într-un program de recuperare și apoi a reușit să-și revină, continuându-și cariera. Documentarul "My Big Break" prezintă viața adevărată a lui Wes, cu toate încercările pe care le-a trăit.

În 2010, actorul s-a căsătorit cu producătoarea Jacqui Swedberg. Ei au doi copii - un băiat și o fată.

Brian Austin Green

Toată lumea îl știe din "Beverly Hills, 90210", dar el a jucat și în alte producții importante, precum "Smallville" (2001-2011), "CSI: Miami" (2002-2012), "Desperate Housewives" (2004-2012) și "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" (2008 — 2009). Și mai e și soțul unei actrițe foarte frumoase, Megan Fox, cu care are trei copii.

Astăzi, Brian Austin Green are 46 de ani și a jucat în peste 70 de filme.

Josh Hartnett

Josh avea 20 de ani când a jucat unul dintre primele lui roluri importante, în "Faculty", alături de Elijah Wood și Robert Patrick. A început cu dreptul și a continuat cu roluri importante. Astăzi, Josh are 41 de ani și încă mai face roluri apreciate.

Actorul e căsătorit din 2012 cu actrița Tamsin Egerton. Cei doi trăiesc în Anglia și au doi copii.

Kevin Sorbo

A fost cândva Hercule și așa o să-i rămână numele: personajul din serialul "Hercules" (1995 — 1999) l-a făcut celebru și din păcate celelalte roluri nu i-au adus același succes.

Actorul are acum 61 de ani și este căsătorit cu Sam Jenkins. Ea a interpretat-o pe Serena, soția lui Hercules. Cuplul are trei copii - doi băieți și o fiică.

Matt LeBlanc

Cel mai cunoscut rol al lui LeBlanc este, fără îndoială, cel al lui Joey Tribbiani din "Friends". Timp de zece sezoane, el a fost atât de bun, încât fanii i-au iertat toate prostiile și păcatele. Serialul era de neconceput fără el.
Matt a jucat apoi într-o continuare a serialului, "Joey", dar această producție nu a reușit să repete succesul de care s-a bucurat "Friends".

Actorul nu a dispărut de pe ecrane, pentru că "Friends" e difuzat și acum. Astăzi, el este gazda unor episoade ale show-ului "Top Gear" și recent s-a interpretat pe sine însuși în serialul "Episodes" (2011 — 2017).

LeBlanc a fost căsătorit până în 2006 cu modelul Melissa McKnight. Cei doi au o fiică, Marina Pearl.

Jason Priestley

Frumușelul editor de ziar al colegiului din "Beverly Hills, 90210" a cucerit multe inimi între 1990 și 2000, când toți adolescenții erau în fața televizorului, nu cumva să piardă noile aventuri ale găștii din care făceau parte Brandon, Brenda Walsh, Kelly Taylor, Donna Martin, Steve Sanders și David Silver.

De-a lungul carierei, Jason Priestley a jucat în peste 100 de filme, dar niciunul nu a mai ajuns atât de popular ca serialul care l-a lansat. El poate fi văzut din nou în continuarea "Beverly Hills, 90210".

Astăzi, actorul ajuns la 50 de ani trăiește cu familia în Los Angeles. Jason e căsătorit din 2005 cu Naomi Lowde, makeup artist. Ei au doi copii - un băiat și o fată.

Brendan Fraser

La 24 de ani, Fraser juca în "Encino Man", primul lui rol, de care, din păcate, nimeni nu-și aduce aminte. Însă rolurile din "George of the Jungle" (1997), "The Mummy" (1999) și toate urmările, precum și cel din "Dudley Do-Right (1999) l-au făcut faimos. Astăzi, Brendan are 50 de ani și cariera lui continuă cu succes.

Starul a fost căsătorit cu actrița Afton Smith, cu care are trei copii. Puțină lume știe că Brendan Fraser are dublă cetățenie, americană și canadiană, astfel că vorbește fluent franceza. Actorul este pasionat și de fotografie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0