5 cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din Moldova

În lumea showbizz-ului căsniciile nu sunt întotdeauna cele mai durabile și cele mai trainice, unele dintre ele rezistând doar câteva luni.

Vedem în continuare cele mai scurte mariaje dintre vedete, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md. 

Viorica Lupu și Sergiu Pavlov

Primii în top sunt interpreta de muzică populară Viorica Lupu și violonistul Sergiu Pavlov. Aceștia s-au căsătorit în octombrie 2016, iar la câteva luni de la nunta lor au divorțat discret. Până la căsătorie cei doi au fost într-o relație de aproximativ 8 ani. Viorica a fost cea care a cerut divorțul, menționând că nu a putut trece peste trădare.

Felicia Sîrbu și Eugen Poplinskyi

Un mariaj de scurtă durată au avut și Felicia Sîrbu și omul de afaceri ucrainean, Eugen Poplinskyi. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2016 și s-au despărțit după un an și câteva luni. În urma căsniciei lor a venit pe lume Casandra. Acum Felicia Sîrbu este într-o relație cu regizorul Roman Burlaca. 

Natalia Moraru și Radu Leonti

Căsătoria celor doi a avut loc în luna iunie a anului 2016, la doar trei luni de la începutul relației și se pare că s-au cam grăbit. Asta pentru că mariajul dintre interpreta Natalia Moraru și Radu Leonti nu a durat decât un an. 

Adrian Ursu și Doina Cernavca 

În luna aprilie 2009 Adrian Ursu și Doina Cernavca își jurau iubire veșnică. După un an și jumătate de căsnicie însă, interpretul a anunțat că nu mai este împreună cu Doina.

În 2013 el s-a căsătorit cu Irina Negară, iar în octobrie ei au devenit parinți de fetiță. 

Laura Vetty și Alexandru Filip

Un mariaj destul de scurt a avut și Laura Vetty. Interpreta a fost căsătorită cu Alexandru Filip. Cei doi au divorțat în toamna anului 2014, la 2 ani de la căsătorie și au împreună o fetiță, Maya.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:perfecte.md
0