10 femei celebre care s-au tuns foarte scurt

Un studiu realizat în 2006 în Croația arăta că femeile care au părul scurt sunt considerate mai atractive și denotă că au mai multă încredere în ele. A purta părul tuns scurt, chiar zero, este o dovadă de mare curaj pentru multe femei, însă unele vedete au făcut asta pentru rolurile pe care le-au interpretat sau pur și simplu pentru imagine. Și nu și-au pierdut frumusețea.

Bright Side demonstrează că pentru multe femei lungimea părului nu contează: ele continuă să fie frumoase și fără plete.

Demi Moore

Actrița a surprins pe toată lumea în 1997, când s-a ras pe cap pentru a o interpreta pe Jordan O’Neill în "G.I. Jane".

Cara Delevingne

Vedeta obișnuiește să se tundă scurt. Ea s-a tuns zero când a jucat în "Life in a Year" rolul Isabellei, o fată bolnavă de cancer.

Charlize Theron

Actrița a renunțat la părul lung în 2015, când a interpretat-o pe Imperator Furiosa în blockbusterul "Mad Max: Fury Road". Ea a spus într-un interviu că arăta exact așa cum și-a imaginat că trebuie să fie personajul ei.

Lupita Nyong’o

Câștigătoarea premiului Oscar a spus într-un interviu că s-a tuns zero când avea 19 ani și că atunci a simțit renunțarea la păr ca pe o eliberare.

Jessie J.

Jessie a renuțat la păr din rațiuni umanitare. Ea s-a tuns zero în 2015 pentru a strânge 500.000 de dolari în favoarea acțiunii caritabile Comic Relief.

Kristen Stewart

Stewart lucrează la "Underwater", care va fi lansat în 2020. Ea joacă rolul unui inginer, Noah, și s-a tuns scurt pentru a intra în pielea personajului.

Amber Rose

Amber a vrut să-și sfidere prietenii. Aceștia spuneau că ar fi caraghioasă dacă s-ar tunde zero, dar ea, inspirată de Sinead O’Connor, exact asta a făcut și i-a plăcut atât de mult, încât a adoptat acest stil.

Natalie Portman

Frumoasa actriță a rămas și ea fără plete. Natalie a fost tunsă zero într-o scenă din filmul "V for Vendetta".

Cate Blanchett

E greu de imaginat să o vezi pe Cate Blanchett fără păr. Și totuși, ea s-a tuns zero în 2002, pentru a o interpreta pe Philippa în filmul "Heaven".

Jada Pinkett Smith

Soția lui Will Smith și-a tuns părul scurt de la mijlocul anilor '90. Ea lasă firele să crească din când în când, apoi se tunde scurt. Vedeta a mărturisit într-un episod din seria de emisiuni "Red Table Talk", difuzată pe Facebook, că a suferit de alopecie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Eva.ro
0