10 cupluri de vedete care au o căsnicie fericită

Multe căsnicii de la Hollywood se încheie cu divorțuri răsunătoare și e de ajuns să ne amintim de ultimul exemplu, ruptura dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Dar există și câteva mariaje puternice, care rezistă la testul timpului - unii sunt căsătoriți de peste 50 de ani! Care este secretul lor? Cum reușesc aceste vedete să împace dragostea cu celebritatea?

Din fericire, câteva staruri și-au împărtășit secretele, de-a lungul anilor. Bright Side a adunat aceste trucuri interesante, așa că oricine dorește să descopere cum să se bucure de o căsnicie solidă, are de la cine să învețe!

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick: "Ține-ți problemele pentru tine!"

Sarah Jessica Parker este mult diferită de personajul ei din "Totul despre sex": este căsătorită de peste 22 de ani cu actorul american Matthew Broderick. Fratele lui le-a făcut cunoștință și de atunci sunt nedespărțiți. Actrița a declarat că secretul lor este că și-au ținut mereu căsnicia departe de atenția presei - nu vorbesc cu reporterii sau cu altcineva despre mariajul lor și își rezolvă problemele acasă.

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin: "Petreceți cât mai mult timp împreună!"

Actorul a cunoscut-o pe instructoarea de yoga în 2011 și s-au căsătorit în 2012. Au patru copii și se iubesc ca în prima zi. Alec crede că partenerii trebuie să stea cât mai mult timp împreună și dă exemplul său: de câte ori primește o ofertă de a juca într-un film, își duce familia acolo unde lucrează. Dacă producătorii n-au buget pentru asta, refuză oferta. El subliniază că pentru a avea un mariaj de succes, trebuie să faci tot ce stă în puterile tale pentru a rămâne împreună.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness: "Fă din partenerul tău o prioritate"

Starul din "Wolverine" și-a cunoscut soția în timp ce filma pentru serialul TV australian "Correlli" și chiar dacă ea era mai în vârstă cu 13 ani, s-au îndrăgostit nebunește. S-au căsătorit în 1996 și au doi copii. Într-un interviu, actorul a spus că prioritatea lui este familia sa și că el și soția de dedică unul altuia orice ar fi.

Will Smith și Jada Pinkett Smith: "Nu lucra la relația ta, ocupă-te de tine"

O abordare diferită au soții Smith. Will și Jada se știu de când el juca în "Prințul din Bel Air". S-au căsătorit în 1997 și de atunci au rămas împreună, chiar dacă mariajul lor a trecut și prin perioade mai dificile. După o căsnicie de mai bine de două decenii, starul a mărturisit la premiera filmului său "Concusion" că partenerii nu trebuie să se concentreze pe relația lor, ci să se ocupe de ei înșiși. În acest fel, ei vor fi pregătiți să ofere cea mai bună versiune a lor.

Jessica Biel și Justin Timberlake: "Împărtășiți-vă valorile!"

Cei doi sunt împreună de 12 ani. S-au căsătorit în 2013 și au doi copii. Jessica Biel crede că secretul este faptul că au aceleași valori, în special onestitatea și loialitatea. Ea trece pe listă și faptul că le place să-și petreacă timpul împreună, făcând aceleași lucruri care-i binedispun.

Salma Hayek și François-Henri Pinault: "Tratează-ți soția ca pe casa ta!"

Actrița mexicană și omul de afaceri francez au fost căsătoriți timp de zece ani. Au început relația cu discreție, dar la scurt timp după aceea au dat două vești: vedeta era însărcinată și ei se logodiseră. Salma spune că secretul lor este că sunt apropiați și că au grijă unul de celălalt ca de casa lor. Pentru ea, chimia contează mult: "Ca să faci o relație să dureze, trebuie să râzi, să fii romantic și să explorați lumea împreună", a declarat actrița într-un interviu.

David și Victoria Beckham: "Ai încredere în celălalt"

Fostul fotbalist englez și fosta membră a trupei Spice Girls s-au cunoscut în 1997, după un meci al echipei lui, Manchester United, la care ea a fost prezentă. Doi ani mai târziu, s-au căsătorit la un castel din Anglia. La mai bine de două decenii de atunci, David crede că trebuie să ai încredere în partenerul tău și să faci ce e mai bine pentru căsnicia ta.

Tom Hanks și Rita Wilson: "Căsătorește-te din motive corecte"

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de comedie "Bosom Buddies", în 1981, și s-au căsătorit șapte ani mai târziu. Sunt împreună de 32 de ani. Într-un interviu, Tom Hanks a spus că mariajul lor rezistă pentru că au găsit motivele corecte ca să se căsătorească.

Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar: "Prietenia e baza"

S-au întâlnit în 1997, la filmările pentru horror-ul "I Know What You Did Last Summer", dar abia după trei ani au început să iasă împreună. Doi ani mai târziu, s-au căsătorit în Mexic. De atunci au trecut 17 ani și Prinze Jr. crede că pe ei i-a ajutat mult faptul că înainte de a se aventura într-o căsătorie au devenit prieteni foarte buni și s-au cunoscut foarte bine. Această prietenie a devenit baza căsniciei lor.

Sam Elliott și Katharine Ross: "Rezolvați-vă problemele, nu le ocoliți!"

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, Sam și Katharine sunt căsătoriți de aproape 35 de ani. După patru divorțuri, ea și-a găsit iubirea în persoana lui Sam, în timp ce filmau împreună la Londra pentru "The Legacy". Puțini știu mai multe decât ei despre succesul unui mariaj, așa că sfatul lor este foarte avizat. Sam Elliot a declarat că în căsnicie orice probleme ar apărea, trebuie să încerci să le rezolvi, nu să fugi de ele.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0