10 actori care și-au transformat total dantura pentru un rol

Nu e niciun secret faptul că unii dintre cei mai de succes actori de la Hollywood fac sacrificii enorme de dragul de a intra cât mai bine în pielea personajelor pe care le joacă.

Acești actori sunt capabili să-și modifice total înfățișarea, având astfel parte de transformări uriașe. Unii dintre ei sunt celebri pentru faptul că și-au distrus zâmbetele de milioane pentru a obține un rol. Este vorba despre devotamentul față de meseria lor și nimic mai mult!

Iată 10 actori care și-au transformat total dantura pentru un rol:

Shia LaBeouf: Fury (2014)

Autenticitatea acestui film a fost consolidată prin decizia lui LaBeouf de a-și scoate dinții din față pentru a intra cât mai bine în pielea soldatului din timpul celui de-al doilea război mondial, Boyd Swan. Deși o mișcare extremă, acești dinți pierduți i-au oferit lui LaBeouf aerul unui supraviețuitor chinuit, dar tot puternic.

Brad Pitt: Fight Club (1999)

Pentru pregătirea pentru rolul iconic al luptătorului Tyler Durden, Pitt a fost supus unei lucrări stomatologice prin care părți ale dinților săi au fost tăiate. Această procedură drastică s-a dovedit eficientă pentru a-i oferi aspectul cerut.

Leonardo DiCaprio: Django Unchained (2012)

Джанго освобожденный (2013) - HQ фотографии Леонардо ДиКаприо ...Pentru a intra în pielea lui Calvin Candie, DiCaprio a optat pentru "cariile dentare" pentru a reflecta și la exterior "degradarea sa morală".

Charlize Theron: Monster (2003)

Pentru a o reprezentarea pe înfiorătoarea Aileen Wuornos, Theron a fost nevoită să treacă printr-o transformare fizică evidentă. Aceasta a apelat la protetica dentară pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

Johnny Depp: Pirates of the Caribbean (2003)

Johnny Depp's Lawsuit Blames Amber Heard For Losing Pirates Of The ...Piratul preferat al tuturor, Jack Sparrow, caută pericol și aventură pe tot parcursul filmului. Pentru a semăna fizic cât mai bine cu căpitanul Jack, Depp și-a implantat mai mulți dinți aurii, strălucitori, ceea ce i-a îmbunătățit cumva farmecul!

Jim Carrey: Dumb and Dumber (1994)

Hábitos que sólo tienen las personas incultas - Estilo de vida ...Un accident din copilărie l-a lăsat pe Jim Carrey cu un dinte ciobit permanent, o problemă care a fost rezolvată ulterior cu o plombă. Cu toate acestea, ani mai târziu, pentru rolul lui Lloyd, el a fost nevoit să își scoată plomba.

Heath Ledger: The Dark Knight (2008)

Talentatul Ledger a avut o reprezentare de excepție jucându-l pe inamicul lui Batman, Joker. De fapt, chiar și-a îngălbenit dinții pentru acea înfățișare tulburătoare.

Ed Helms: The Hangover (2009)

În timpul unui moment hilar, deși șocant, din acea infamă scenă din Vegas, personajul lui Helm, Stu, își pierde un dinte la beție. Întâmplător, Helm are un dinte de implant fals în viața reală, așa că a optat pentru a-l îndepărta pe tot parcursul filmărilor pentru a face umorul să pară mai convingător.

Robert DeNiro: Cape Fear (1991)

10 Things You Never Knew About 'Cape Fear'Pentru a-l reprezenta cât mai bine pe Max Cady, DeNiro a mers atât de departe încât a plătit unui dentist 5000 $ pentru a-și "măcina" dinții pentru acel aspect amenințător.

Christian Bale: The Fighter (2010)

Nu numai că a slăbit 70 de kilograme pentru rolul său câștigător de Oscar, Dicky Eklund, dar Bale a arătat, de asemenea, un angajament ferm față de acest personaj, transformându-și radical dinții cu ajutorul unei proteze dentare.

source:Eva.ro
1