Cele mai așteptate spectacole pe gheață revin la Arena Chișinău

Publicat: 11 ianuarie 2023

Organizatorii a două noi spectacole pe gheață, care vor avea loc la Arena Chișinău pe 4 februarie, au pregătit promoții inedite. Conform numeroaselor solicitări ale spectatorilor, acestea sunt „Muzicanţii din Bremen” și „Dracula: O poveste de dragoste eternă”.

Pe lângă faptul că spectatorii se vor putea bucura de ice show de înaltă calitate, aceștia au o oportunitate unică de a-și felicita persoana iubită de ziua lor sau de a-și cere în căsătorie persoana iubită chiar în timpul spectacolului. Pe lîngă asta, companiile care achiziționează pachete de bilete corporative își vor putea face publicitate gratuit în ziua showului.

Potrivit organizatorilor, ice show „Muzicanţii din Bremen” și „Dracula: O poveste de dragoste eternă” au stârnit un interes deosebit în rândul spectatorilor care au vizitat spectacolele pe gheață „Alice în Țara Minunilor” și „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” în octombrie. Prețul biletelor variază de la 250 până la 500 de lei. Ele pot fi cumpărate pe afisha.md.

„Muzicanţii din Bremen” este un spectacol pentru întreaga familie. Aici copiii vor fi încântați de personaje din basme care vor prinde viață pe gheață, vor realiza cascadorii acrobatice, vor jongla și vor zbura sub cupola arenei, iar părinții lor vor fi surprinși de efecte speciale și decorațiuni video performante. „Dracula” este o poveste mistică a iubirii eterne în Transilvania, care merită să fie văzută. Acest spectacol este recomandat publicului de la 16 ani”, au precizat organizatorii.

Ei au mai remarcat că temperatura aerului în sală va fi confortabilă pentru vizitatorii, chiar va fi cald.

Spectacolul de gheață „Muzicanţii din Bremen”se bazează pe un basm celebru a Fraților Grimm. Este de remarcat faptul că în 2024 desenul animat „Muzicanţii din Bremen” împlinește 55 de ani.

Eroii istoriei pe gheață interpretați de patinatori vor căpăta înfățișări noi, apropiate de copiii moderni: un câine care jonglează cu inele magice; un cocoș cu trucuri acrobatice pe timpul zborului deasupra arenei; un motan-magician; un detectiv care răpește o prințesă direct din arena de gheață și pleacă cu ea în „rucsacul lui cu jet” în fața spectatorilor uimiți.

Serenada trubadurului, cântecul prințesei și al regelui, va evoca, fără îndoială, un sentiment nostalgic și strălucitor în părinți. Un basm adus la viață pe gheață cu ajutorul celor mai noi tehnologii, decor video uluitor și o interpretare modernă a melodiilor desenului animat preferat cunoscut din copilărie vor lăsa cele mai vii impresii oaspeților de toate vârstele. Muzica pentru show a fost creată de câștigătorul concursului mondial de vioară, autorul programelor olimpice și câștigătorul premiului Emmy, compozitorul maghiar Edvin Marton.

Show-ul e compus din două acte (câte 40 de minute fiecare) cu o pauză.
Biletele pentru spectacolul „Muzicanţii din Bremen” pot fi procurate pe afisha.md



Spectacol musical pe gheață „Dracula. O poveste de dragoste eternă” e bazat pe romanul lui Bram Stoker. Sfârșitul secolului al XIX-lea, Londra. Tânărul avocat Jonathan Harker și iubita lui Mina se căsătoresc. Dar, din cauza datoriei sale, Jonathan este nevoit să-și lase mireasa și să plece în Transilvania să viziteze un conte ciudat în vârstă care vrea să cumpere proprietăți la Londra...

Rolurile principale vor fi interpretate de soliști ai spectacolelor de gheață mondiale, acrobați de gheață, aerieni, care apar în fața publicului în imaginea eroilor romanului: îndrăgostiții Mina și Jonathan, inocenta Lucy, hotărât și curajos Van Helsing, care și-a dedicat viața luptei împotriva forțelor întunecate, a vampirilor flămânzi și fără milă și, bineînțeles, la fel ca Conte Dracula.

Spectatorii se vor bucura de instalații video pe marele ecran video și pe suprafața gheații, costume strălucitoare care întruchipează epoca și imagini ale eroilor din acea vreme, precum și cele mai noi efecte speciale care adaugă mister atmosferei.

Un acompaniament muzical de două ore special creat pentru spectacol cu cântece sincere de la autorul muzicii pentru spectacolele pe gheață „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” și „Alice în Țara Minunilor”, care au fost vizitate de 10 mii de spectatori la Chișinău în octombrie 2023, precum și prestații fascinante ale patinatorilor vor povesti o istorie de dragoste emoționantă dincolo de legile timpului și ale distanței.

Spectacolul e compus din două acte (câte 60 de minute fiecare) cu o pauză.
Biletele pentru spectacolul „Dracula. O poveste de dragoste eternă” pot fi procurate pe afisha.md.

Organizatorii au pregătit oferte speciale pentru cei care doresc să achiziționeze pachete corporative sau bilete de grup, precum și pentru familii cu mulți copii. Info WhatsApp: +37379664238.

source:Afisha.md
0