Muzicanţii din Bremen pe gheață

PreviewImage

Pentru prima dată în Moldova – un spectacol colorat de gheață pentru întreaga familie „Muzicanţii din Bremen”. Spectaculos show va fi prezentat la complexul Arena Chișinău pe 4 februarie.

Spectacolul de gheață se bazează pe un basm celebru a Fraților Grimm. Este de remarcat faptul că în 2024 desenul animat „ Muzicanţii din Bremen” împlinește 55 de ani.

Eroii istoriei pe gheață interpretați de patinatori vor căpăta înfățișări noi, apropiate de copiii moderni. Vă așteaptă: un câine care jonglează cu inele magice; un cocoș cu trucuri acrobatice pe timpul zborului deasupra arenei; un motan-magician; un detectiv care răpește o prințesă direct din arena de gheață și pleacă cu ea în „rucsacul lui cu jet” în fața spectatorilor uimiți.

Serenada trubadurului, cântecul prințesei și al regelui, va evoca, fără îndoială, un sentiment nostalgic și strălucitor în părinți. Un basm adus la viață pe gheață cu ajutorul celor mai noi tehnologii, decor video uluitor și o interpretare modernă a melodiilor desenului animat preferat cunoscut din copilărie vor lăsa cele mai vii impresii oaspeților de toate vârstele.

Muzica pentru show a fost creată de câștigătorul concursului mondial de vioară, autorul programelor olimpice și câștigătorul premiului Emmy, compozitorul maghiar Edvin Marton.

  • Spectacolul e compus din două acte (câte 40 de minute fiecare) cu o pauză.
  • Spectacole în limba rusă, cu subtitrări în limba română, pe marele ecran.

  • Limita de vârstă: 0+
  • Accesul în sală începe cu ora 13:00
  • Avem oferte speciale pentru cei care doresc să achiziționeze pachete corporative sau bilete de grup, precum și pentru familii cu mulți copii. Info: +37379664238.
  • Parteneri: Zbor.md, Flyone, UDS, SONARIS, AFISHA.MD, Shopping MallDova
  • Parteneri media: NewsМaker.md, MEGA TV, MEGA HIT

La Spectacolul de gheață Muzicanţii din Bremen,  aveți posibilitatea să rezervați bilete în zona VIP. 

În această zonă biletul este la preț de 2000 de lei, pe care îl puteti achizionat direct de la organizator. 

Pentru achiziționarea biletelor din această zonă, vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului –info@suhihprod.com sau WhatsApp +37379664238.

Atenție! Biletele achiziționate online trebuie prezentate la casa de bilete a teatrului înainte de spectacol.

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 

  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 

  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 

  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+373 22 896 499
250 - 500 MDL