Dracula: "O poveste de dragoste eternă pe gheață"

PreviewImage

Pe 4 februarie la Arena Chișinău va avea loc „Dracula. O poveste de dragoste eternă”

Pentru prima dată în Moldova – uimitor spectacol musical pe gheață „Dracula. O poveste de dragoste eternă” bazat pe romanul lui Bram Stoker. Show-ul mistic va avea loc la complexul Arena Chișinău pe 4 februarie.

Sfârșitul secolului al XIX-lea, Londra. Tânărul avocat Jonathan Harker și iubita lui Mina se căsătoresc. Dar, din cauza datoriei sale, Jonathan este nevoit să-și lase mireasa și să plece în Transilvania să viziteze un conte ciudat în vârstă care vrea să cumpere proprietăți la Londra...

Rolurile principale vor fi interpretate de soliști ai spectacolelor de gheață mondiale, acrobați de gheață, aerieni, care apar în fața publicului în imaginea eroilor romanului: îndrăgostiții Mina și Jonathan, inocenta Lucy, hotărât și curajos Van Helsing, care și-a dedicat viața luptei împotriva forțelor întunecate, a vampirilor flămânzi și fără milă și, bineînțeles, la fel ca Conte Dracula.

Spectatorii se vor bucura de instalații video pe marele ecran video și pe suprafața gheații, costume strălucitoare care întruchipează epoca și imagini ale eroilor din acea vreme, precum și cele mai noi efecte speciale care adaugă mister atmosferei.

Un acompaniament muzical de două ore special creat pentru spectacol cu cântece sincere de la autorul muzicii pentru spectacolele pe gheață „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” și „Alice în Țara Minunilor”, care au avut loc cu succes la Chișinău în octombrie 2023, precum și prestații fascinante ale patinatorilor vor povesti o istorie de dragoste emoționantă dincolo de legile timpului și ale distanței.

  • Spectacolul e compus din două acte (câte 60 de minute fiecare) cu o pauză.
  • Spectacole în limba rusă, cu subtitrări în limba română, pe marele ecran.
  • Limita de vârstă - 16+

Avem oferte speciale pentru cei care doresc să achiziționeze pachete corporative sau bilete de grup, precum și pentru familii cu mulți copii. Info: +37379664238.

  • Parteneri: Zbor.md, Flyone, UDS, SONARIS, AFISHA.MD, Shopping MallDova
  • Parteneri media: NewsМaker.md, MEGA TV, MEGA HIT

Open Doors – 17.00

La Spectacolul de gheață Dracula: "O poveste de dragoste eternă pe gheață"  aveți posibilitatea să rezervați bilete în zona VIP. 

În această zonă biletul este la preț de 2000 de lei, pe care îl puteti achizionat direct de la organizator. 

Pentru achiziționarea biletelor din această zonă, vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului –info@suhihprod.com sau WhatsApp +37379664238

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
250 - 500 MDL
+373 22 896 499