10 destinații de vis pe care să le vizitezi în sezonul rece

Sezonul rece este minunat pentru cei care iubesc sporturile de iarnă, însă dacă tu ești o iubitoare a soarelui și a temperaturilor ridicate, ar trebui să te răsfeți cu o vacanță extravagantă în cele mai frumoase și însorite destinații.

Dacă această idee te face deja să visezi cu gândul la o plajă exotică, ți-am pregătit o listă cu 10 destinații potrivite pentru o vacanță în sezonul rece.

1. Tulum, Mexic

Tulum este o destinație perfectă dacă îți dorești să te relaxezi. Aici vei găsi diferite resorturi eco, precum și un nisip fin și ape cristaline. În sezonul rece Tulum este locul în care numeroase persoane aleg să își petreacă vacanța, mai ales în perioada sărbătorilor. Poți face și diverse excursii pentru a vizita ruinele și nu uita să îți rezervi și câteva ședințe de masaj pentru o relaxare completă.

2. Okinawa, Japonia

În sezonul rece, mai ales în decembrie, Okinawa este mai puțin aglomerată, așadar este momentul perfect pentru a vizita acest loc. Te vei bucura de soare și de liniște. Nu ezita să mergi în drumeții, să admiri balenele sau chiar să faci snorkeling, dacă vremea permite asta. În plus, în această perioadă vei găsi și prețuri mai acceptabile la cele mai importante hoteluri, așadar este o destinație perfectă pentru a învăța mai multe despre cultura japoneză și pentru a scăpa de frigul din țară.

3. Insulele Maldive

Insulele Maldive reprezintă o destinație preferată de numeroase persoane pentru luna de miere, însă asta nu înseamnă nu este locul perfect pentru o vacanță. Este un paradis tropical în care trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață, așadar este momentul să te răsfeți și să rezervi un bungalow în mijlocul Oceanului Indian. Înoată cu broaștele țestoase, fă plajă, snorkeling sau bucură-te de o zi completă la spa.

4. Ho Chi Minh, Vietnam

Ho Chi Minh este destinația perfectă dacă ești în căutarea unei aventuri. Fie că preferi confortul unui hotel de lux, fie vrei să călătorești cu rucsacul în spate, fără să îți faci rezervări, vei descoperi o cultură completă diferită și peisaje uimitoare. Încearcă mâncarea tradițională și vizitează faimoasele tempe antice pentru amintiri de neuitat.

5. Perth, Australia

Situat în Australia de Vest, Perth este destinația perfectă dacă vrei să te bucuri de artă, cultură, dar și de plajă. Încă de anul trecut acest oraș se bucură de o popularitate mai mare, turiștii fiind impresionați și de parul Kings Park pe Muntele Eliza. Aici vei găsi numeroase plante, precum și o panoramă spectaculoasă. Pentru plajă poți merge pe Cottesloe Beach, un loc cu valuri înalte unde poți face și surfing.

6. San Juan, Puerto Rico

Cine ar refuza o vacanță în Puerto Rico? Una dintre cele mai mari insule din Caraibe te așteaptă cu nisip fin, străzi colorate și clădiri ce datează din secolul XVI. Aici vei găsi numeroase restaurante, precum și cluburi, așadar este o destinație perfectă pentru grupul tău de prietene.

7. Cabo San Lucas, Mexic

Deși este o destinație îndepărtată, Cabo San Lucas va fi locul perfect pentru următoarea vacanță. Aici vei găsi atât plaje superbe, unde vei surprinde cele mai frumoase poze pentru Instagram și, totodată este locul potrivit dacă vei să te distrezi până în zori.

8. Insulele Turks şi Caicos

Pentru o vacanță extravagantă alege Insulele Turks şi Caicos. Aici poți încerca orice activitate legată de sporturile nautice. Windsurfing, parasailing sau surf, pe toate le poți practica pe acest teritoriu. În plus, apele cristaline te vor ajuta să te relaxezi, iar apusurile pe care le vei vedea aici ți le vei aminti pentru totodeauna.

9. Cape Town, Africa de Sud

Trebuie să ajungi în Africa de Sud cel puțin o dată în viață, iar Cape Town este destinația perfectă. Un oraș plin de istorie, unde vei găsi clădiri spectaculoase, cât și o vegetație luxuriantă. Aici vei găsi numeroase variante pentru a petrece timpul liber. De la drumeții pe munte la paragliding, aici vei găsi opțiuni pentru întreaga familie.

10. Maui, Hawaii

Nimic nu se compară cu o vacanță în Hawaii, așadar dacă bugetul îți permite, este momentul să ai parte de o astfel de evadare. Încearcă să înveți să faci surf și de ce nu, fă scufundări pentru a descoperi universul acvatic. În plus, poți privi și balenele și poți urca pe Muntele Haleakala pentru a te bucura de peisaje impresionante.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0