Matematicienii au combinat știința cu arta culinară

Atunci când vine vorba despre mâncare, prima impresie contează. Dincolo de papilele gustative și miros, culoarea joacă un rol important în aprecierea mâncărurilor.

Samira Kazan este un matematician care iubește experimentele culinare. Combină produse naturale, colorate și face în farfurie adevărate opere de artă.


"Știința și culinarul merg mână în mână", spune Samira. De asemenea, susține că există o groază de produse pe care le putem folosi ca să ne pregătim un mic-dejun de vis sau un prânz cum rar ai ocazia să vezi.


Orez cu Gorgonzola sau semințele sunt doar câteva dintre ingredientele care ne pot îmbogăți masa. Samira iubește, de asemenea, avocado și decorațiunile florale. Practic, fiecare masă pe care o pregătește conține așa ceva.

"Oamenii iubesc mâncarea frumoasă. Există o zicală care spune că, de fapt, mâncăm cu ochii, așa că încerc să fac preparate care să arate atractiv și să-i inspir și pe alții", afirmă creatorul.

Este urmarită pe Instagram de peste 500. 000 de oameni. Nu e surprinzător, dacă ne uitam la lucrurile astea delicioase.


source:noizz
0