Wish/Dorința: O Aventură Muzicală Disney de 100 de Ani - Descoperă Magia și Puterea Viselor!

Publicat: 27 noiembrie 2023

Aventura muzicală animată "Wish/Dorința," o poveste unică, promite să ofere o experiență Disney de neuitat în celebrarea a 100 de ani de existență a celebrului studio.

Lansată pe ecranul mare în această perioadă aniversară, această nouă animație aduce publicul în regatul magic din Rosas, unde tânăra idealistă Asha și companionul ei cosmic, Star, se confruntă cu regele Magnifico pentru a salva comunitatea lor și a demonstra că atunci când voința umană se conectează cu magia stelelor, lucruri minunate se întâmplă.

Cu o distribuție de excepție, inclusiv vocea premiată cu Oscar a lui Ariana DeBose, Chris Pine și Alan Tudyk, "Wish/Dorinţa" își găsește inspirația în zestrea magică și muzicală a lui Walt Disney. Cu șapte melodii noi compuse de Julia Michaels și Benjamin Rice, filmul aduce un omagiu aparte legendei Disney, evidențiat și prin alegerea titlului "Wish"/"Dorinţă."

În timp ce celebrăm 100 de ani de povești magice, filmul explorează tema viselor, o trăsătură definitorie a multor personaje Disney. De la Geppetto care visează să-l transforme pe Pinocchio într-un băiat adevărat la Tiana care își dorește propria afacere, sau Moana care se îndreaptă spre stele pentru a-și salva insula, "Wish/Dorinţa" aduce un omagiu frumos pasiunii și puterii viselor. 

"La centrul filmului nostru se află ideea că nu există o putere mai mare în univers decât cineva cu o dorință adevărată în suflet," spune scenaristul-producător executiv Jennifer Lee. "Este un film despre înțelegerea că o mare dorință aduce cu sine o luptă și mai mare. Sperăm să fie și o invitație la perseverență..."

Desenul animat poate fi privit în cinematografele din Chișinău, iar biletele sunt deja disponibile aici.

source:Afisha.md
0