Vestea pe care toți fanii Star Wars o așteptau

Președintele Marvel Studios Kevin Feige nu s-a sfiit niciodată să-și declare pasiunea pentru Star Wars.

În timp ce respectul său pentru creațiile lui Stan Lee, Jack Kirby și Steve Ditko nu poate fi pus la îndoială, mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă Feige se va implica în producția unui film Star Wars, iar răspunsul tocmai a fost dat și este DA, scrie filmnow.ro.

Vestea a venit via The Hollywood Reporter. Astfel, președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, și cel al Walt Disney Studios, Alan Horn, lucrează alături de Kevin Feige pentru a dezvolta un nou capitol al francizei pe care George Lucas a lansat-o în 1977. Nu sunt însă cunoscute mai multe detalii despre acest proiect. 

După saga Skywalker, Kathy intră într-o nouă eră Star Wars și fiind cunoscut faptul că Feige este un mare fan al brandului, face sens ca acești doi mari producători să lucreze la un film Star Wars împreună, a declarat Horn. 

Iar Kevin Feige știe deja pe cine vrea să vadă jucând în acest film și chiar rolurile pe care actorii respectivi le vor primi.

Franciza Star Wars trece printr-o perioadă de tranziție interesantă. Saga Skywalker ajunge la final, odată cu lansarea la sfârșitul anului a Star Wars: The Rise Of Skywalker. Mai mult, Disney a anunțat că va încetini ritmul de lansare al producțiilor  Star Wars, pentru că următorul film nu va apărea mai devreme de decembrie 2022. Vor fi dezvoltate însă separat două trilogii: una creată de producătorii Game of Thrones, David Benioff și D.B. Weiss, și cealaltă de către regizorul Star Wars: The Last Jedi,  Rian Johnson.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0