Sony are în pregătire mai multe seriale cu Omul Păianjen

De seria Omul Păianjen se leagă drepturile studiourilor asupra a sute de personaje, ceea ce înseamnă că Phil Lord şi Chris Miller au de unde alege.

După ce - odată cu Venom - şi-au lansat cu brio pe marele ecran seria personajelor din Universul Marvel şi după ce a recăpătat controlul asupra drepturilor personajului Omul Păianjen, imediat după încercarea nereuşită de a semna un acord cu Disney, preşedintele Sony şi CEO companiei, Tony Vinciquerra, au relatat publicației Variety planurile de viitor ale studioului pentru eroul-păianjen, scrie cinemagia.ro.

Pe lângă confirmarea planurilor de a-l integra pe Omul Păianjen al lui Tom Holland în universul comun populat deja de Venom al lui Tom Hardy şi de Morbius al lui Jared Leto, Vinciquerra a atins subiectul ambiţiilor studioului pentru noul personaj, dezvăluind că există în prezent cel puţin „cinci sau şase” seriale în dezvoltare legate de universul Omului Păianjen.

Anul trecut, Sony a apelat la Phil Lord şi Chris Miller, producătorii Spider-Man: Into the Spider-Verse, pentru a superviza dezvoltarea universului Omului Păianjen pentru TV. Cei doi declarau luna trecută că „va dura puţin până când se leagă totul”, sugerând totuşi că „sperăm să aflăm în următoarele câteva luni unde ne plasăm şi care va fi graficul de lucru”.

Care să fie oare personajele din Omul Păianjen cu potenţialul cel mai mare pentru televiziune? Sau ne pare rău încă de sfârşitul Omului Păianjen în MCU?.....

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Cinemagia.ro
0