O vloggeriță din Moldova se filmează în propriul serial

Faceți cunoștință cu Michelle Kenelly – vloggerița din Moldova care se filmează în propriul serial.

Ea este cea care scrie scenariile pentru fiecare episod, iar actorii sunt nimeni alții decât prietenii și părinții ei, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Primul episod al serialului „Моя Американская Сестра” a apărut cu opt luni în urmă. Povestea redată prin secvențele video este următoarea: Michelle este o adolescentă care locuiește în New York, alături de tatăl și mama sa vitregă. 

Din cauza comportamentului neadecvat al fetei, părinții decid să o trimită la Moscova, pentru a locui împreună cu o rudă mai îndepărtată de a lui Michelle, Katea. Chiar dacă la început cele două nu păreau să se înțeleagă deloc, pe parcurs au devenit cele mai bune prietene.

La moment, serialul are două sezoane finisate, iar al treilea este în proces de producere. Filmările au loc în diferite locații din Chișinău, una dintre ele fiind Liceul „Spiru Haret”.

Pe lângă aceasta, membrii echipei de producție merg împreună în vacanțe, unde de asemenea își găsesc timp pentru filmare. Câteva episoade au fost înregistrate în Ucraina, în Bulgaria, chiar și în Statele Unite ale Americii.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
1