Noul trailer Star Wars te dezamăgește din toate punctele de vedere

În loc să-ți trezească interesul pentru film, trailerul lui „Solo” te adoarme în timp record: un singur minut!

Pentru prima oară de când m-am îndrăgostit de Star Wars, nu sunt deloc entuziasmat pentru viitorul film din franciză. „Solo: a Star Wars story” are acum un teaser trailer și reușește să nu arate absolut nimic impresionant sau surprinzător într-un minut.

Alden Ehrenreich în rolul lui Han Solo (foto: youtube.com)
Filmul povestește începuturile lui Han Solo, tânărul care va deveni cel mai îndrăgit contrabandist din galaxie. Deși Disney încă n-a suflat o vorbă despre sinopsis, ne așteptăm să vedem prima întâlnire dintre el și Chewbacca, dintre el și Lando Calrissian (Donald Glover), pariul prin care câștigă nava Millennium Falcon și alte momente celebre la care s-a făcut aluzie prin trilogia originală. E puțin probabil ca filmul să ne surprindă în vreun fel.

Han Solo și Chewbacca (foto: youtube.com)
 Nu oferă nimic nou, nimic spectaculos, nimic memorabil, nimic misterios care să ne ridice semne de întrebare. Vedem câțiva actori, niște nave zburând și... atât. Poate că-i cel mai mare eșec al francizei din 2002 încoace, când a apărut groaznicul Episod II („Attack of the Clones”).

Donald Glover în rolul lui Lando Calrissian (foto: youtube.com)
Cu numai 3,5 milioane vizionări pe YouTube în primele 14 ore de la lansare, trailerul se descurcă jalnic pentru standardele Star Wars. Să ne amintim că primul promo pentru „The Last Jedi”, cel mai recent film din saga, a strâns 120 milioane view-uri în primele 24 de ore. „Solo” dovedește că lumea a început să se sature de SW. Poate că un film pe an chiar e prea mult, oricât de atașați am fi de galaxia aia îndepărtată.

source:noizz
0