РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Loki va continua răzbunarea sa în noul serial Disney+
12 august, 10:21881

Evenimentul Comic Con San Diego ne-a ajutat deja să ne facem o idee despre ce vom vedea în Loki, primul dintre serialele inspirate din Universul Cinematografic Marvel anunțate. 

Știm că protagonistul, care după evenimentele din Avengers: Endgame s-a făcut nevăzut cu Tesseract-ul, își va face apariția în diverse momente din istoria omenirii (imagini concept-art publicate la începutul acestei veri îl arătau în 1975). Însă surse apropiate producției, citate de mcucosmic.com, au adăugat informației o mențiune importantă.

Potrivit acestora, serialul va accentua doza de viclenie și de comportament nonconformist și răutăcios a lui Loki și îi va permite acestuia să intervină și „modifice evenimente istorice”, pentru că „este încă afectat de relația cu tatăl său și caută să se răzbune pentru că acesta l-a pus întotdeauna pe primul loc pe fatele său vitreg, Thor”. 

Endgame a subliniat clar faptul că nu poți modifica ceea ce se va întâmpla în viitor dacă schimbi trecutul, însă Loki pare că va interveni asupra evenimentelor din trecut cu intenții deloc pozitive, cauzând haos și creând noi linii temporale ce alcătuiesc Multivers-ul MCU.

Loki se va lansa pe Disney+ în primăvara lui 2021, în aceeași perioadă în care se va lansa și serialul WandaVision, dar și pelicula Doctor Strange in the Multiverse of Madness, informează cinemagia.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

0 au distribuit articolul
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie