La Cinematograful Odeon va fi prezentat filmul moldovenesc Memoria. Câte premii a reușit să obțină acest film

Publicat: 7 noiembrie 2022

La Cinematograful Odeon va fi prezentat filmul moldovenesc Memoria. Prețul biletelor la proiecția de film este de doar 100 lei.

Biletele online pot fi procurate aici.

"Până în prezent, filmul a fost selectat în peste 10 festivaluri oficiale de film din America, Europa și Asia. Filmul a câștigat 15 premii internaționale", se arată pe pagina de Facebook a filmului.

Memoria, produs de GabMaxFilm în parteneriat cu Pascaru Production, este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Moldova și va fi proiectat în limba română. Cu Mariana Chisnicean și Constantin Ipati în rolurile principale.

Filmul spune povestea a doi tineri care se trezesc într-un oraș străin de ei, fără să-și amintească nimic. Ei încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ei și cum au ajuns acolo. Dar nimeni nu le dă un răspuns la întrebările lor:

Sinopsis: "Edmund și Mari se trezesc într-un oraș străin, în afara timpului lor, în care fiecare om se comportă ca și cum i-ar cunoaște de-o viață, oraş pe care nu îl pot părăsi decât ca rezultat al hazardului. O loterie. “Oare vrem să știm adevărul?” Un love story la granița dintre vis și realitate ce evită excesele melodramatice prin meditația din jurul fricii noastre de necunoscut."

source:Afisha.md
0