Jason Momoa își va primi steaua pe Hollywood Walk of Fame

Jason Momoa are parte de un moment important în cariera sa, actorul fiind premiat cu o stea pe cunoscutul Hollywood Walk of Fame, alee ce poartă inscripțiile a numeroși actori de renume.

Totul a fost dezvăluit marți, de către comisia responsabilă de alegerea celebrităților ce merită distinctul premiu. Categoriile premiate, care sunt cinci la număr, variază de la film și televiziune la radio, muzică și divertisment sportiv.

Alături de Momoa, vor fi premiați și alti actori cunoscuți precum Salma Hayek, Carrie Fisher (post mortem), Michael B Jordan, Macaulay Culkin etc. În total, 37 de artiști vor fi onorați cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

La aflarea veștii importante, Momoa a împărtășit fanilor un filmuleț pe Instagram în care își declara mulțumirea, zicând că este onorat să primească această distincție, pe care abia așteaptă să o sărbătorească cu "ohana" sa ("familie" în hawaiiană).

Pe lângă reușita aceasta, actorul de origine hawaiiană se pregătește de un alt moment important pe plan profesional, premiera continuării filmului "Aquaman", care este programată să ajungă în cinematografe în 2022.

Dată ceremoniei de premiere a actorului nu a fost încă stabilită.

source:filmnow.ro
0