Irina Rimes lansează un film documentar - „On my Way”

Publicat: 25 mai 2022

Irina Rimes lansează documentarul „On my Way”, care va fi disponibil pe HBO Max din 3 iunie 2022. Artista spune că filmul a apărut din nevoia sa de a spune lucruri despre ea, despre oamenii cu care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie și despre ce înseamnă să construiești un proiect.

Irina Rimes spune într-o postare despre documentar că vrea să arate oamenilor struggle-ul de artist.

Vreau … să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora patru după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu.

Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine, și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău. Tu nu poți fi artist opt ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta. Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max și le mulțumesc pentru încredere
”, scrie Irina Rimes.

Mai jos puteți vedea teaser-ul documentarului „On my Way”.


Pentru mai multe noutăți, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0