Filme
Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie

Concerte
Концерт Валерия Сюткина
Et Cetera

29 iunie

Pentru copii
Академия Картинга
Grand Hall

30 august

Concerte
Pompeya
Vila Etnica

6 iulie

Diverse
Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare
Centrul Cultural VATRA

de pe 22 iunie

Petreceri
Timati vine la Fanconi Riviera
Fanconi Riviera

4 iulie

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Filmul despre viața lui Elthon John a avut premira la Cannes 2019
18 mai, 11:4688

"Rocketman" a avut premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, provocând o manifestare entuziastă de admirație, exprimată prin 4 minute de aclamații și aplauze în sală de cinema. Publicul s-a arătat încântat de prestația lui Taron Egerton, care l-a jucat pe Elton John în filmul biografic.

John, Egerton, regizorul Dexter Fletcher și actorii Richard Madden și Bryce Dallas Howard au fost prezenți la evenimentul special de vizionare de la Grand Theatre Lumiere, iar la finalul difuzării filmului "Rocketman", John și Egerton au început să plângă, uimiți de reacția fabuloasă a publicului, relatează filmnow.ro.

Dexter Fletcher, regizorul peliculei, a luat microfonul și a mulțumit spectatorilor pentru răspunsul lor, spunând: "Suntem pur și simplu șocați de această reacție fantastică". 

Specialiștii în film cred că "Rocketman" va fi un real succes nu doar pentru Paramount, ci și pentru echipa implicată în proiect. Având în vedere încasările de 900 de milioane de dolari ale lui "Bohemian Rhapsody" și Oscarul lui Rami Malek, criticii spun că filmul despre viața lui Elton John are șanse mari să iasă învingător atât la box-office, cât și la ceremoniile de premiere. 

Succesul i se va datora, cel mai probabil, regizorului Dexter Fletcher, care a preluat "Bohemian Rhapsody" după ce Brian Singer a fost concediat și care s-a ocupat în totalitate de "Rocketman". 

Filmul despre viața lui Elton John va avea premiera mondială pe 31 mai, iar Taron Egerton, protagonistul, speră să facă o figură frumoasă. 

"Dacă va încasa jumătate din cât a încasat Bohemian Rhapsody, cariera mea va fi propulsată", a mărturisit el într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

0 au distribuit articolul
Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie

Concerte
Концерт Валерия Сюткина
Et Cetera

29 iunie

Pentru copii
Академия Картинга
Grand Hall

30 august