Filmul Ambulanța: Salvare Contracronometru. Premieră la Cinematografele din Chișinău

Publicat: 6 aprilie 2022

Cinematograful Cineplex Moldova își bucură constant, în fiecare zi de joi, spectatorii cu o nouă premieră. De această dată, în premieră, va avea loc sesiunea filmului "Ambulanța: Salvare Contracronometru", difuzată în limbile rusă și engleză.

Ambulanța: Salvare Contracronometru este un film thriller de acțiune american din 2022, regizat și produs de Michael Bay. Acesta se bazează pe filmul danez din 2005 cu același nume, scris de Laurits Munch-Petersen și Lars Andreas Pedersen. Filmul îi are în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II și Eiza González, și urmărește doi frați adoptivi transformați în jefuitori de bănci, care deturnează o ambulanță și iau ostatici doi primii respondenți.

FIlmul fiind anunțat pentru prima dată în 2015, a trecut prin mai multe schimbări de echipă cu ani înainte de a intra în producție. În 2020, impactul pandemiei de COVID-19 asupra carierei lui Bay l-a determinat să intre în regie. Filmările au avut loc în plină pandemie în Los Angeles, cu un buget de 40 de milioane de dolari, directorul de fotografiat fiind Roberto De Angelis. În timpul post-producției, montajul a fost finalizat de Pietro Scalia, iar partitura muzicală a fost compusă de Lorne Balfe. Filmul a avut premiera la Paris, Franța, pe 20 martie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 8 aprilie 2022, de către Universal Pictures, primind recenzii pozitive din partea criticilor.

Acum, oamenii din capitală au șansa să vizioneze filmul pe ecranele mari ale cinematografelor Cineplex Mall și Cineplex Loteanu.
Biletele online la Cinematograful Cineplex Shopping MallDOVA pot fi procurate 
aici.
Filmul este difuzat în limbile rusă și engleză.

Pentru mai multe noutăți din lumea filmului, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0