РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Filmările pentru prequel-ul „Game of Thrones“ au fost finalizate
26 iulie, 11:191080

Filmările pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ au fost finalizate în Belfast (Irlanda de Nord), iar acum HBO analizează dacă va produce un sezon întreg.

Filmările pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel al „Game of Thrones” au fost finalizate, iar directorul de programe al HBO s-a arătat încântat de rezultat, scrie publicaţia Reuters, citată de News.ro.    

Astfel, conducerea HBO va evalua episodul şi va decide dacă platforma va realiza un sezon întreg. Casey Bloys, directorul de programe al reţelei deţinute de AT&T, a spus: „Arată chiar bine. Distribuţia a fost minunată“.    

Serialul „Game of Thrones“ s-a încheiat, după al optulea sezon, în mai 2019. Ultimul sezon a primit critici, iar aproximativ 1,7 milioane de persoane au semnat o petiţie prin care cereau refacerea lui. Bloys a dat asigurări că modul de abordare a prequelului de către companie nu a fost influenţat de controversă, relatează adevărul.ro.  

Petiţia a arătat „mult entuziasm şi pasiune pentru show“, a spus Bloys, dar „nu a fost ceva la care să ne gândim serios“.   

Acţiunea prequel-ului, care încă nu a primit un nume, este plasată la mii de ani de evenimentele din „Game of Thrones“ şi va prezenta „trecerea de la Era de Aur a Eroilor la una dintre cele mai sumbre perioade perioade ale istoriei Westerosului“, dând la iveală secrete terifiante, explicaţia originii „umblătorilor albi“, misterele Estului şi drumul spre legendă al Casei Stark, potrivit Cinemagia. 

El a fost creat de scenarista britanică Jame Goldman împreună cu scriitorul George R.R. Martin a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire“ stă la baza serialului.   

Cel mai cunoscut nume al distribuţiei alese este actriţa Naomi Watts, care va interpreta „o caristmatică membră a societăţii înalte care ascunde un teribil secret“, potrivit descrierii creatorilor serialului, Jane Goldman şi George R.R. Martin. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie