Cei doi vor pleca de la HBO pentru a dezvolta noi proiecte cu Netflix, oferta căruia se pare că a bătut-o pe cea de la Disney și Amazon.

„Am avut o perioadă frumoasă la HBO și le mulțumim tuturor celor care ne-au făcut să ne simțim ca acasă acolo. În ultimele luni am stat de vorbă multe ore cu Cindy Holland, Peter Friedlander, Ted Sarandos și Scott Stuber. Ne plac aceleași filme, aceleași cărți și suntem încântați de multe posibilități în materie de storytelling. Netflix a construit ceva uimitor și fără precedent, iar noi suntem onorați să ne alăturăm companiei”, au declarat Benioff și Weiss.

Este cunoscut faptul că cei doi producători au adaptat cărțile lui George R.R. Martin pentru HBO și că au transformat lumea autorului într-un serial fenomen, chiar dacă ultimul sezon a dezamăgit mulți fani, scrie zugo.md.

Atât Amazon, cât și Disney au luptat pentru creatorii serialului „Game of Thrones”, iar Amazon ar fi câștigat, dacă Netflix nu ar fi venit cu o ofertă și mai ademenitoare pentru cei doi.

Cu toate acestea, Benioff și Weiss vor lucra cu Disney și Lucasfilm la o nouă trilogie Star Wars. Primul film din serie este programat pentru 16 decembrie 2022, iar celelalte două urmează a fi lansate în decembrie 2024 și, respectiv, 2026.

Inițial, producătorii ar fi trebuit să se ocupe de un nou serial pentru HBO, după finalizarea ultimului sezon Game of Thrones. Ar fi fost vorba despre producția „Confederate”, o dramă a cărei acțiune are loc după Războiul Civil din SUA în care sclavia era încă legală.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.